Summer Shopping: слънцезащитните продукти за вашето дете

Лятото е любимият сезон на децата, защото времето е топло, а дните – дълги и изпълнени с приключения. За да сме спокойни за детската кожа, е важно да осигурим на детето си оптимална защита през летния сезон.

Kids_ParentInformation

Когато избирате слънцезащитни продукти за най-малките, винаги следете срока на годност и не купувайте продукти, които са стояли, изложени на пряка слънчева светлина. Купувайте само марки, които са се наложили на пазара, защото не бива да рискувате излишно със здравето на детето си.

kids-beach2

 

Високият фактор е от значение, тъй като детската кожа е непривикнала към слънце. Тя е нежна и деликатна и често изгаря много бързо. Обърнете специално внимание на продуктите за слънце, които са предназначени за чувствителна кожа.

98570229_Children_beach-large

Съветваме ви да използвате лосиони за тяло за след слънце, които ще осигурят допълнителен комфорт за кожата на мъничетата. Днес сме подготвили за вас слънцезащитни продукти за деца на разумна цена, които задължително трябва да притежавате в детската си чанта. Разгледайте ги и изберете най-подходящия за нуждите на вашето дете.

222111333555577774444