И те заживяха дълго и щастливо – Марк Джейкъбс и Чарли Дифранческо

Някой някога беше казал, че ако не си влюбен или обичан, няма значение какъв друг си…И в нашата история е така. Лирическият ни герой даде обещание за вечно щастие на своята заветна любовна половинка. Този ден той не беше един от най-известните модни дизайнери, не беше безупречният професионалист или любимецът на целия fashion world. Този ден нашият човек беше един от най-щастливите мъже на света, защото се венча за любовта на своя живот.
Обръщаме погледи към сватбата на годината – Марк Джейкъбс и съпруга му – Чарли Дифранческо.Любовта им не е така впечатляваща, както сме свикнали, когато става дума за някоя звезда, но за двойката тя е достатъчно епична, за да я сподели в “ The Pool” с някои от най-значимите имена в модната индустрия, като дявола от „Дяволът носи Прада” – Анна Уинтур, последвана от baby face sisters Хадид, леопарда Наоми Кембъл, нейната дружка – газелата Кейт Мос, секси котенцето Емили Ратайковски и още цяла глутница модни екземпляри. Значи можете да си представите количеството блясък, което беше донесено в заведението.Тоалетите – сякаш са насядали на първия ред на Седмицата на модата в Ню Йорк. И понеже церемонията не беше лъскава, както подобава за двама гейове, блясъкът дойде заедно с гостите.
Може би двамата продължават миналогодишната традиция от предложението за брак на опростачване на нещата, когато дизайнерът предложи на екс модела в обикновен ресторант за боритос. Дали пък не трябваше и да се омъжат на същото място?Моментът на сватбата обаче е символичен – месец, в който са родени и двамата младоженци. Даже се ожениха след рожденият ден на Дифранческо.

Искането за по-скромно тържество е дошло и от двамата, но пословичната мания на Марк Джейкъбс, за която всички знаем, към детайлите, не остана скрита и в този ден.И тук те не са отавени на заден план – моделиерът наблегна на копчетата им за ръкавели в стил art deco във формата на пингвини от диамант и оникс. Дали Фабио Замбернарди – директорът на дизайнерския отдел на Prada и Miu Mui знае какво символизират бело-черните животни? Марк обаче се постара да обясни: „Господ е в детайлите. Пингвините имат само един партньор през целия си живот. Те са пример за лоялност и вярност”. Другият чифт представляват емайлирани глави на лъв с етикета Cartier.Отново неочаквано за гей сватба, двамата категорично бяха обърнали гръб на традиционното бяло в полза на зелено кадифе, лачени обувки, злато и Gucci.

Друг детайл, на който бе обърнато специално внимание бе превозът на младоженците – Rolls Royce Phantom от 1962.Марк и Чарли ни направиха част от поредното емоционално изживяване, както с всичко, което им се случваше досега през последните няколко години, в които са заедно. Те определено не се свенят да показват публично любовта си, за което много им се радваме. Определено инициативата идва от Марк, който не криеше и предната си връзка с Лоренцо Матоне.


https://www.instagram.com/p/Bv8lF6UhrHk/?utm_source=ig_embed


Редактор: Марина Делева