Да тичаме към обещанието за вечно щастие, буквално!

“Ооообичам те, обичам те, мила, с бели маратонки…” и… бяла сватбена рокля, а може и с изтъркани джинси.


Ще тичате по пътеката на големия сватбен ден, буквално!
Кофти усещане, дискомфорт, горящи от болка крака, наранена кожа и дори кръв не са мечтаните усещания за една булка в специалния й ден. Което, от своя страна, би могло да обясни защо все повече жени избягват високите токчета и се обръщат за помощ към удобните маратонки и кецове.


КУПИ спортни обувки със сребърни звезди
КУПИ спортни обувки със златна звезда
КУПИ спортни обувки с шарени звезди

Намирането на перфектния чифт обувки, който да носите по време на белия ден, може да се окаже най-трудната част от планирането на цялото събитие. Трябва да помислите за комфорта, облеклото и колко време ще прекарате на крак. За щастие, има трендсетъри и дизайнери, които вече са помислили за всичките тези проблеми и са намерили идеалното решение за тях. А то се крие именно в подметките ви – вече сънувате единствения тип обувки, които ще искате да носите за случая: булчинските маратонки.


КУПИ кожени спортни обувки без закопчаване

Но не всички стари маратонки will Do – важно е да помислите за детайлите – блясък или пайети; цвят – бял или някой щур, готин, пъстър нюанс; материя – дантела или сатен и още куп други подробности са на дневен ред за булки, които не вярват, че трябва да жертват стила в името на комфорта.


КУПИ спортни обувки със сребърно сърце
КУПИ спортни обувки със сребърна подметка
КУПИ спортни обувки със сребърен брокат

Сватбените репорти на 2019 сочат, че търсенето на трейнърки е най-високото до момента, като се е покачило с цели 61% от миналата година. Термините “бляскави” и „персонализирани” също се използват все повече, като в частност има една марка, която предлага обувки, които да отговарят на нужните показатели. Колаборацията на Kate Spade с Keds се оказа доста популярна сред булките.


КУПИ бели лачени маратонки
КУПИ бели маратонки с кристали
КУПИ бели кецове със сатенени връзки

Kate Spade си сътрудничи с Keds, за да създаде линия от сватбени трейнърки, които ще искате да носите дълго след края на големия ден, като можете да избирате между бяло, сребърно или златно розе, което ще добави звезден блясък към всяка сватба.


КУПИ сребристи маратонки
КУПИ бели маратонки със сребро и животински принт
КУПИ бели маратонки със сребро
КУПИ кремави маратонки с кристали
КУПИ бели кецове с леопардов принт и златно

За около 75 паунда можете да си купите блясък, красота и комфорт, които ще останат с вас дълго след като е утихнал звънът на сватбените камбани.


На пазара ще се натъкнете на пенливо бяло море от дантела, сатен, брокат, пайети, кристали и тонове вълшебство. Стотици различни стилове, така че всяка булка, която търси комфорт и изтънченост, може да намери идеалната двойка, с която да се раздвижи под ритмите на Менделсон (или пък, знае ли човек, всеки ден може да искате да носите блестящи обувки – няма да съдим).


КУПИ бели маратонки
КУПИ кожени спортни обувки без закопчаване
КУПИ спортни обувки със сребърни пайети

Силуетите варират от тройни слайдове (ако все пак искате някаква височина без болка) до дантела (нещо класическо, you know). Има множество декоративни компоненти, като перли и флорални апликации, които ви позволяват да се сдвоите със сватбената тематика и декорацията на цялото тържество.


КУПИ спортни еспадрили на платформа
КУПИ спортни кецове с бронзов пискюл
КУПИ бели спортни обувки с пискюл
КУПИ еспадрли с пайети

Перфектното съчетание на лекота и блясък за всичко – от булчинското парти до подаръците на шаферките, от ходенето по пътеката до щастливото „Да”. Така че цялото ви сватбено парти, от кумата до носителката на пръстените, и вие самата, можете да бъдете обути в „празничните ритници”.


КУПИ бели високи кецове
КУПИ бели дантелени гуменки

Друга тенденция, която се сформира веднага след сватбените маратонки е тази на удобните булчински рокли, което обособява търсенето на такива с джобове. Същото онова проучване от по-горе казва, че търсенето на такъв модел сватбена рокля е нараснало с цели 83 % през последните шест месеца и е разбираемо защо е така.


КУПИ кецове с розе
КУПИ кожени платформи с набирания
КУПИ сребърни спортни обувки
КУПИ спортни обувки с кристални декорации

Comfy, готини и удобни за съхраняване на балсам за устни, например, за да не са сухи те, докато затвърдите устно сделката или една цигара, която да запалите веднага щом изречете обещанието за вечно щастие. Защо пък не и телефон, с който да си повикате такси и да избягате по-бързо от всеки друг на сватбата, защото… го можете – все пак ви е удобно на крачетата.


КУПИ високи бели кецове със златно
КУПИ бели кецове със златни звезди
КУПИ бели кецове с червено сърце

 

КУПИ кецове с фуресцента пета
КУПИ маратонки с флуресцентна пета

Редактор: Марина Делева