Свежи акценти за визията през есента!

Всеки сезон модният подиум ни връща назад във времето с вечно елегантния микс от черно и бяло, но това което чакаме нетърпеливо са изцяло новите визии на дизайнерите, провокиращи ни да бъдем смели експериментаторки относно гардероба си.

Червеното властва от глава до пети тази есен. Независимо дали сте с огнен темперамент или просто искате промяна, относно възприятието на околните към вас, огненият цвят с лекота ще повдигне самочувствието ви.

 

Роберто КавалиЧервено палто

Пухкавите клъчове изместиха така удобните макси чанти от гардероба ни. Свеж акцент в малък размер, които безспорно внася детско непринудено настроение.

цветен клъчклъч от еко пух

Тенденцията, която зарадва почитателите на комфорта и извън домашния уют, е пижамата с японски полъх и цветя в мини мащаб.

Флорални мотивириза с флорален десен

Тренд са обемните палта с флорални мотиви. Според френския кодекс за елегантност, фигурата изглежда малка и ефирна в по-голяма дреха.

Палто PradaЦветно палто

Класическото сако от туйд този сезон е в широк спектър от нюанси. Веднъж попаднало в гардероба ви, то ще ви служи вярно, както в ежедневието, така и при официални поводи.

Сако туидтуидено сако

Аксесоар в сребристо е MUST HAVE за този сезон! Придава на цялостната визия космическо усещане с хай-тек елемент.

раница Chanelкадифена раница

Автор: Дана Чолакова