Марков Свети Валентин на ниски цени

КУПИ мини чантичка Сърце


Наближава най-розовият, най-червеният, захарен, обичлив, щастлив и споделен празник през годната – Свети Валентин. Щом четете този материал, в точно този сайт и скролвате с интерес надолу, значи търсите подарък за някой човек със силно изявен моден афинитет. За да разглеждате продуктите, които сме подбрали за вас в категорията Шопинг експерт и да си избирате неща от тук, значи вероятно сте точно такъв – вие или вашата половинка. Разчитате на нещо хубаво, класно, качествено и, разбира се, да eModno. И ние няма да ви разочароваме.


КУПИ разкроена плисирана рокля

КУПИ червени гумени ботушки

КУПИ червени спортни обувки със скосена платформа

КУПИ сребристи обувки на висок ток


Явно усетът ви към модата е със засилени вибрации и искате да зарадвате себе си или някой ваш близък, затова можете да ни се доверие. Какъв по-хубав подарък за fashion маниак от чифт trendy shoes, cool раничка, цветно палтенце или каквото и да е, но да е с готин лейбъл отзад.


КУПИ палто от вълна с двуредно закопчаване

КУПИ велурени боти

КУПИ златиста чантичка

КУПИ спортни обувки с капси


Нека се замислим коя модна марка би ни свършила най-обра работа. Отговорът е – ВСЯКА! Любимите ни дизайнери дават всичко от себе си, за да задоволят и най-педантичните капризи на ‘примадоните’ по целия свят, но в нашия случай има една марка, която ни пасва като ръкавица – LOVE Moschino.


КУПИ леко подплатено яке

КУПИ златисти кецове

КУПИ златиста раничка

КУПИ обувки без закопчаване с розови пухчета


Вижте само какво сме избрали – уникално готини, сладки, любовни нещица, които ще ви се сторят изключително подходящи, а и ще зарадват всеки.


КУПИ пуловер с вълна и лъскаво сърце

КУПИ лъскава мини чантичка

КУПИ сребристи спортни обувки

КУПИ лачени червени кецове


Другата причина, поради която избрахме именно Moschino е, че имаме късмета точно този бранд да попадне в ЕПИЧНИТЕ дни с брутални намаления на Fashion days и някак си е противоестествено да ги пропуснем, а вие да ги подмиете с лекота. ЛЕКОТА – точната дума, която изразява действието на пазаруването ви днес, тук и сега.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ТУК!!!


Редактор: Марина Делева