Тенденциите при слънчевите очила за 2019

Слънчевите очила са този аксесоар, който тенденциозно се приема за необходимост предимно през пролетта и лятото. Голяма грешка! Слънчевите очила са необходимост през цялата година. А през зимата имат голяма роля в това да предпазват очите ни от лъчите на слънцето и от прекалено искрящата белота на снега и огледалния ефект, който създава той. Така че нека да хвърлим един поглед и на тенденциите в слънчевите очила, които да следваме до края на 2018 и цялата 2019-та.
Ние просто не можем да се наситим на тези иновативни дизайни. Избрахме няколко от тях, които да ви представим, на които вие също няма да устоите.


Супер изтънено котешко око


Наблюдава се непрекъснато пренасочване към по-тесни профили и силно изявен аскетизъм. Преувеличените крилати форми в края на рамката са подчертани от супер тънките силуети.

КУПИ черни слънчеви очила с бяла горна рамка

КУПИ сиви слънчеви очила

КУПИ нейви зелени слънчеви очила

Разширен правоъгълник


Увеличен в разширен профил на правоъгълник – контрапункт на предния минимализъм, вдъхновен и поддържан от духа на 80-те. Удобството и абсолютното усещане за свобода – всевъзможни цветове, комбинации и украси – всичко е възможно, всичко е допустимо. Избирайте ярки и смели цветове.

КУПИ очила със сини рамки

КУПИ очила с декоративни кристали

КУПИ изтънени очила

Щитът


Тази тенденция не е никак нова, но актуалността й остава все толкова популярна и днес. На улицата, в офиса, на ски пистата, на подиума… навсякъде можете да видите „маската” в задължителния си полупрозрачен неподражаем стил. Огромни профили с плосък долен завършек. Цветната леща е важна и задължителна!

КУПИ големи слънчеви очила

КУПИ големи тъмни слънчеви очила

КУПИ светли слънчеви очила

Овална рамка


Овалната форма е нова алтернатива на познатия закръглен стил, който е в тенденция през последните няколко сезона. В допълнение към очилата с овална форма има и спортен ръб от 90-те години.

КУПИ овални очила

КУПИ полупрозрачни овални очила

КУПИ червени овални очила

Безцветна рамка


Пълната освободеност от всякакви граници намира своето тотално изражение именно в този тренд, където ограничения във формите, цветовете или рамките – НЯМА. Извити силуети, огромни квадрати и всевъзможни форми са отличителните белези на тази тенцденция.

КУПИ червени очила без рамка

КУПИ прозрачни очила без рамка

КУПИ сиви очила без рамка

Ретро oversize рамки


Уголемените размери винаги са били част от модата и продължават да се носят в Pre-Fall като алтернатива на строгите нотки. Обновеният интерес към това вълнение е породен от ретро звученето, което се надига над лещите.

КУПИ ретро очила със светла леща

КУПИ ретро котешко око с уголемена рамка

КУПИ ретро черни очила

Ретро Спортни авиатор


Авиаторът се развива в съответствие с носталгичните и спортните влияния на сезона. Активните детайли идват под формата на контрастни цветове и във формата на щит.

КУПИ спортни авиатор в синьо

КУПИ спортни авиатор в лила


КУПИ зелени спортни авиатор

Редактор: Марина Делева