Thierry Mugler и ангелският глас на Ева Мендес

Тази есен легендарният парфюм Angel на Thierry Mugler отново беше възроден. Новото лице на марката е кинозвездата Ева Мендес, която ще представя уханието през следващите години. Тя смени Наоми Уотс, която досега се превъплъщаваше в ролята на ангел.

Сексапилното и женствено излъчване на актрисата я прави изключително подходящ избор. Нейната красота е в перфектна хармония с естетическите канони на Thierry Mugler. Фатална, чувствена и страстна, Ева олицетворява обаянието на новото завладяващото ухание, наситено със съблазнителни аромати. Обновената благоуханна композиция включва нотки на бергамот, розов пипер, карамел, горски плодове, кедър, пачули, ванилия и бял мускус.

Рекламната кампания на новия Angel е заснета в чешката столица Прага. Научихме интересна история около процеса на снимките, която ни впечатли. Музикалният фон, съпровождащ рекламата – „Windmills of your mind” е трябвало да звучи в оргиналния си вариант. На снимачната площадка екипът чува актрисата да си тананика мелодията и всички са впечатлени от нейната музикалност. Така Ева освен лице, става и глас на парфюма. Самата тя споделя, че това е било вълнуващо преживяване за нея.

Ароматът на Thierry Mugler за пръв път излиза на пазара през 1992 г. Въпреки че тази кампанията се появи още през лятото, Angel е наличен на пазара от септември. Може да откриете новото ухание в специализираните магазини за козметика и парфюми.

Автор: Делица Цонева

Вижте интересни кадри от подготовката по музикалното изпълнение на Ева Мендес за кампанията на Thierry Mugler:

Рекламното видео: