Think Prints – разнообразете сивото ежедневие с красиви принтове

Зимните дни могат да ни донесат известна меланхония. С нетърпение очакваме пролетта и лятото, когато топлото слънце ще ни държи навън през целия ден в компанията на приятелите и семействата ни и ще имаме безграничната свобода да експериментираме с различни тенденции. Един страхотен начин да разнообразим зимните тоалети, които са оцветени предимно в тъмни нюанси, е да изберем стилните и красиви принтове!

През студените сезони те са по-актуални от всякога, защото са рядко срещани и нетипични. Това е и една от причините да ги харесваме толкова много. Бъдете смели – облечете любимата си цветна рокля с точици, райета, сърца, цветя, каре – и се разходете с увереност по улиците, където безспорно ще се превърнете в център на вниманието. Едно от огромните предимства на принтовете е, че могат да се съчетават лесно! Достатъчно е да заложите на изчистен дизайн, пастелни цветове или най-сигурното решение – монохром.

По принцип, когато става въпрос за принтове, най-сигурното решение е да се спрете на рокля. През зимата комбинацията й със семпло черно палто, любимите ви боти/ботуши и ярка чанта за акцент е чудесен избор на тоалет, който само за секунди може да премине от работната среда към някое елегантно модно парти или коктейл с приятелки. Селектирахме любимите си модели от онлайн магазина www.FashionUp.bg и не препуснахме да подберем различни дизайни, който да отговарят на разнообразните предпочитания на различните дами. Линията на роклите е изчистена, защото при тях закачливия и интересен мотив е основният акцент. Не се притеснявайте да добавите любимите си бижута. Нашият съвет е да се спрете на по-деликатни колиета и гривни или такива в нюанс като един от цветовете от принта на самата рокля. По този начин ще се получи интересно съчетание.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!