Tom Ford Noir Pour Femme е новият изкушаващ аромат

Tom Ford представя един аромат, вдъхновен от двойствеността на жената TOM FORD. TOM FORD Noir Pour Femme обхваща завладяващия парадокс на силната самоувереност, която тя използва, за да накара всички да се обръщат след нея и уязвимата романтика, която тя свирепо пази скрита. Женственото попълнение към TOM FORD Noir и неговата тема за мъжествена двойственост; той е предизвикващ като елегантна черна рокля, разкриваща извивката на женско рамо или вдлъбнатината на нейния гръб, искаща целувка. TOM FORD Noir Pour Femme улавя тази женствена игра на разкриването и интимността във флорално-ориенталски аромат от екстравагантни и опияняващи нотки.

Ароматът

TOM FORD NOIR POUR FEMME разпръсква декадентска флоралност – подписът на изтънчеността – с мистериозен източен финес и чувствени кехлибар и дървестност.

Отварящите акорди на цитрус и подправки оформят съблазнителна прелюдия към драматичната флоралност, която следва. Яркостта на мандариново масло, горчив портокал от Италия и екстракт от джинджифил се разтапят взаимно, за да създадат стимулираща вибрация, разпръсквайки ярка светлина, сякаш външните й очертания са проследени от звезди, движещи се в нощното небе.

Чувственото сърце на аромата пулсира с провокативен букет от флорални нотки, които са почти греховни в падението си; създадени като рокля на Tom Ford, с която да изложите на показ гъвкавото си тяло отдолу. Този страстен ефект включва ценна роза, жасмин и портокалов цвят. Тези аристократични цветя се комбинират с привкус на Indian Kulfi, вдъхновен от древната царствена смесица, приготвяна за индийските императори от 16ти век. Тази млечна изповед комбинира намек за шамфъстък, претворен в аромата чрез нотка lentisque resinoid, смесена с експресия от натрошен лед, която е традиционно внасяна от замръзналите хималайски езера.

Мек и пристрастяващ фон изплува от женствените флорални нотки. Възхитителна ванилия и изкусителен кехлибар добавят завладяващ чар с гладко сандалово дърво, допълващо подписа на аромата, чувствена топлота. Пълната импресия е женственост, която е едновременно елегантно подсигурена и смело чувствена: опияняващ танц на финес и интимност.

Хидратиращата емулсия

Tom Ford Noir Pour Femme Hydrating Emulsion е луксозен сатенен лосион за тяло, който доставя чувствено приплъзване при допир. Той омекотява кожата, като оставя опияняващия аромат на Tom Ford Noir Pour Femme.

Опаковката

TOM FORD NOIR POUR FEMME е опакован в нов дизайн, който включва овална бутилка, направена от непрозрачно черно стъкло. Оребрена и с печат с буквата „Т“ от едната страна и „F”от другата, включваща златен печат отпред и златна оребрена капачка с лого отгоре. TOM FORD NOIR POUR FEMME е наличен в размер от 30ml, 50ml and 100ml. TOM FORD NOIR HYDRATING EMULSION е разположен в гланцирана черна туба със златен етикет.