Trend Alert: Завръщането на бомбър якето! По-модерно от всякога!

През тази пролет всички говорят за завръщането на бомбър якетата като водеща тенденция при връхните дрехи. Няма как да сте пропуснали стилните спортно-елегантни модели из страниците на любимите си списания! Е, ние силно подкрепяме този страхотен тренд! Нещо повече – готови сме да ви представим нашите топ шопинг предложения, които можете да прибавите към пролетния си гардероб.

bomber-jacket-outfit

Бомбър якето стана страшно известно още с първата си поява и след това доста смело и настойчиво се разпространи и из стрийт стила. Днес то има най-различни приложения и намира своето място в гардероба на всеки, без значение от модните предпочитания (или пък липсата им). Материята не е строго определена, както и цвета му, затова тук можете да заложите на собствения си вкус. Може да изберете по-семпъл модел в пастелни нюанси  или милитъри зелено или пък да заложите на ярки цветове, принтове, бродерии, нашивки… избора е изцяло ваш и зависи единствено от стила ви.

quilted3.jpg_effected

Комбинирането на бомбър якето с останалите съкровища в гардероба ви всъщност е доста приятна задача. Това се дължи главно на факта, че подобен модел се съчетава лесно във всякакви визии. Спортно-елегантното усещане на бомбъра го прави подходящ за компанията на поли (разкроени и тип „молив”), деликатни рокли по тялото, дънки, къси панталонки, гащеризони… каквото се сетите. Едно е ясно обаче – когато една дреха е толкова мултифункционална и удобна за използване, тя определено е задължителна придобивка.

IMG_1523b

Днес подбрахме своите любими модели на бомбър якето от онлайн магазина www.boohoo.com. Ще се радваме да научим кой дизайн ви допада най-много!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Bomber JacketBomber JacketBomber JacketBomber JacketBomber JacketBomber Jacket
Bomber JacketBomber JacketBomber Jacket

Автор: Преслава Цачева