Trend Alert: Бонбонени обувки!

Те са цветни, сладки и очарователни! Изглеждат много повече като сувенир, който ни се иска да поставим на най-централната етажерка у дома , за да го виждат всички, или да ги носим на верижка на врата си, когато излизаме навън! Само дори мисълта да ги сложим на краката си и… О, Ужас! … да ходим по разместените плочки и павирани улици с тях, където ги дебнат всякакви опасности – кал, локви, камъчета и т.н, е почти немислима. Имаше една поговорка обаче, която гласеше следното „Най-сигурното място за кораба е пристанището, но не за това са направени корабите” Така и с бонбонените обувки! Че са произведения на изкуството – такива са! Но нито една дреха или аксесоар никога не е била създавана, за да НЕ бъде носена.

Днес преоткрихме любовта си към обувките още с първите лъчи на слънцето, когато видяхме, че страхотният онлайн магазин FashionUp.bg предоставя на цени с над 50% намаление невероятните модели на Condur by Alexandru! Нямаше как да пропуснем да ви представим подобна възможност! Особено като се има в предвид колко удобни и елегантни са дизайните на известната италианска модна къща. Защо ги наричаме бонбонени обувки? Това всъщност е актуална модна тенденция, в която много семпъл и изчистен тоалет се съчетава със стилни и забележителни обувки, които веднага се превръщат в основен акцент на визията! Те са цветни, красиви, с интересни принтове, множество каишки и връзчици и определено няма начин да останат незабелязани.

Както и сами ще видите сред моделите, които днес подбрахме за вас от FashionUp И Condur by Alexandru, те наистина изглеждат като произведения на изкуството с изваяния си свод, тънки, но стабилни токчета и елегантни закопчалки. Но не се залъгвайте, момичета! Колкото и да е красив и деликатен един чифт, той неминуемо е направен, за да бъде разхождан! Никога не оставяйте обувките си в тъмния гардероб, където няма да се случи нищо друго, освен да изгубят блясъка си… или да ви умалеят. А с бранд от ранга на Condur може да бъдете сигурни, че удобството, сигурността и високото качество са абсолютен приоритет!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева