Trend Alert: Пролетна цветна градина

Още от момента, в който Carolina Herrera представи своята пролетно-лятна колекция, ние се влюбихме в прекрасните обемни цветя, които красят нежните материи и издигат флоралния мотив до една съвсем нова и непозната, но много женствена и стилна степен.

С настъпването на пролетта разнообразните нюанси се завръщат в гардероба ни, за да ни помогнат да създадем перфектната визия. Стремим се максимално да избягаме от традиционно тъмните зимни цветове, а какъв по-добър начин да го направим от това да облечем цяла цветна градина. Но флоралния мотив вече не е просто тенденция. Той също се изменя и разнообразява, за да бъдете различни сезон след сезон.

Както вече ви споменахме, именно гранд дамата на световната мода – Carolina Herrera грабна вниманието на всички със своите обемни цветя. Тя ги превърна в основен акцент на изчистените си и минималистични тоалети, създавайки една красива, женствена и безумно нежна визия, която всяка дама с радост би изпробвала. Точно поради тази причина през пролетта оставяме на страна обсипаните с безбройни мънички цветенца дрехи и се съсредоточаваме върху големите цветя, които привличат вниманието. Ограничения в цветовете няма, стига да бъдете внимателни при съчетаването им с останала част от тоалета си!

Готови сме да ви помогнем да бъдете в крак с най-актуалните модни тенденции с нашия страхотен шопинг списък, който създадохме след часове наред прекарани в любимите онлайн магазини – www.boohoo.com, www.newlook.com и www.fashiondays.bg!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева