Trend Alert: Фестивална мода с полъх на лято и силни емоции

Само броени дни преди едно от най-известните и посещавани музикални събития, фестивалната мода ни е завладяла във всяко едно отношение. Харесваме я, защото e огледало на небрежния бохо-шик стил и актуалната винтидж тенденция с полъх от 70-те! Ако модата ви е страст, каквато е за нас, няма начин да не сте чували за Coachella Valley Music and Arts Festival. Това е едно от най-очакваните събития, което събира на своята огромна поляна някои от най-обожаваните музикални групи и любими знаменитости. Фестивалът се провежда два поредни уикенда като билетите за събитието всяка година се разпродават за рекордно време.

Festval Fashion

Стотици фенове на музиката и доброто настроение се забавляват заедно в ритъма на музиката и купонясват на някое от многобройните афтър-партита чак до зори като по този начин официално отпразнуват изпращането на зимата и посрещат пролетта и лятото с отворени обятия и нескрито нетърпение! Факт е, че Coachella отдавна вече не е просто някакъв фестивал. Обширните поляни, събрали най-свободолюбивите и авантюристични натури, са се превърнали в своеобразен моден подиум, където бохо-шик стила и любовта към 70-те може да бъде усетена в най-чистата й форма.

03-coachella-street-style-04

Макар и далеч от поляните на Coachella, но поглезени от топлите лъчи на слънцето, днес решихме да преминем на фестивална вълна и да ви представим малко вдъхновение в стил Coachella. В крайна сметка, тук, в България, също има не малко музикални фестивали и летни събития, които можем да посетим и да се отдадем на емоцията и ритъма. Затова заложете на свободните дизайни,  фееричните материи, купищата аксесоари, удобните раници и много, много ресни, цветя и дантела. С някое от нашите предложения в гардероба вече сте готови за парти цяла нощ, неспирни танци и незабравими спомени.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

dzz81428_taupe_xlazz01430_black_xldzz83098_multi_xldzz86098_khaki_xldzz82706_olive_xldzz84720_chestnut_xldzz85404_black_xldzz86120_multi_xldzz86894_stone_xl