Trend Alert: Царствено турско синьо

Едва ли има жена, която да не знае, че царственото турско синьо ще бъде сред водещите тенденции през пролетта и лятото тази година. Красивият нюанс се завръща в модните класации, за да ни напомни, че най-важно е да бъдем смели в избора си и да рискуваме с модните си превъплъщения.

Синьото привлича вниманието много по-силно от всеки друг ярък нюанс, защото е нетипичен, екстравагантен и може да послужи като страхотен акцент. Харесваме неговата аристократичност, защото ни напомня за пищните турски сараи и прекрасните скъпо инкустирани одежди на жените там. В съчетаването му обаче трябва да бъдете с повишено внимание! Синьото кореспондира добре с малко цветове и по-скоро определени техни нюанси. Слънчевото жълто и тревистото зелено винаги са добра идея за комбинация, но избягвайте тоновете на червеното (розово, оранжево и т.н.) Ако желаете да се придържате към актуалния минимализъм, то тогава заложете на сигурното и комбинирайте турското синьо с искрящо бяло или черно. За аксесоарите изберете среброто, защото златото би натоварило визията прекалено много.

Друга причина да харесваме точно този нюанс на синия цвят е, защото го асоциираме с бездънните океански ширини и усамотените плажове, на които мечтаем да прекараме летните дни и нощи. За това не се стеснявайте, а се превърнете в център на вниманието с красивия и наситен нюанс. Любими модни блогърки от целия свят предлагат своите предложения за това как да съчетаете перфектната визия и да създадете един незабравим и впечатляващ тоалет, подходящ за всякакви поводи.

Днес ви предоставяме нашите любими предложения от онлайн магазините www.boohoo.com и www.newlook.com, с които ще създадете стилна визия и със сигурност няма да останете незабелязани!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева