Spring Shopping: Модерните слънчеви очила

Слънчевите очила са най-желаният и необходим аксесоар за пролетните и летните месеци. Слънцето става все по-силно и жарко, а очите ни имат нужда от помощ, за да се справят с вредните му UVB лъчи. Те са опасни и увреждат дори кожата ни, която също трябва да предпазваме с внимание. Погрижете се  за себе си в стил и заложете на модерни и качествени модели слънчеви очила, с който да си осигурите красива закрила.

1111144444Слънчевите очила са задължителни, ако искате да имате един издържан градски стил. Те не само предпазват, но могат да бъдат и прекрасно допълнение към ежедневната ни визия. Сезонът е подходящ за експерименти в различни цветове и дизайни. Сега особено популярни са хипарските визии със закръглени стъкла, които ни връщат назад в годините.

666666

555555Може да заложите на ярките цветове или класическите черни очила, изборът е изцяло ваш, тук всичко е модерно. Съветваме ви да комбинирате цвета на очилата с друг аксесоар във визията си – например с чантата. Това е едно свежо хрумване, които няма да остане незабелязано от погледите.

2222Ние отново се посветихме да открием най-красивите модели в интернет, за да ги споделим с вас. Размечтахме се за летните дни и вече ни се иска да преметнем разницата през рамо и да отпрашим към голямото синьо. Надяваме се моделите ни да ви допаднат, а ако си търсите още нещо, с което да ги съчетате, разгледайте и другите ни модни предложения!

844443322719456666