Тренд радар: Италиански стил

Летният италиански стил  е идеалното решение за онези дами, които почитат женствеността и елегантността в своя имидж. Тук се предпочитат лаконични гардероби от естествени материи, най-често пастелни нюанси. От елементите на гардероба стилните италианци използват неща с акцент върху талията.

И най-важното – те никога не забравят за аксесоарите, които помагат на всяка дама да изглежда зашеметяваща. Днес ще ви разкажем какви неща трябва да носите това лято и как да ги допълвате, за да създадете перфектния летен поглед в италиански стил. Първото нещо, което ще ни доближи до италианския стил е :

Панталон Slim Fit

Максималната хармония в образа ви ще добави панталони, които могат да бъдат по тялото или класически. Потърсете бели, черни или пастелни нюанси, които ще освежат вашия лък. Можете да носите плътно облечени панталони с лъскави ризи, блузи, тениски или тениски, подправени с яке.

Купи бял панталон

Купи панталон в пастелен цвят

Купи панталон по тялото

Топ с  отворени рамене

 Топът с отворени рамене ще ви помогне да подчертаете вашата женственост в горещите дни. Това е чудесно решение не само за слабите жени, но дори и за закръглените. Носенето на топ с голи рамене може да бъде на почивка, ходене с приятели и дори на бизнес среща, ако подправите топ със стилни панталони или пола с висока талия.

Купи ленена блуза с голо рамо


Купи раирана блуза

Купи къс топ с голи рамене

Но можете да погледнете и ризи, които се превръщат в перфектната италианска рокля, когато притежават цепка, с която се показва още повече женствеността, с която италианките все изпъкват.