Тренд радар: Оранжевият цвят нашето спасение за лятото

Най-скучните цветове могат да придобият уникален звук при избора на желания цвят. Правилно комбинираните цветове успешно си сътрудничат за създаване на шедьоври!

Близо до вас обърнете внимание на стила, качеството на тъканта, тъй като моделът седи на вас. От разстояние, цветовете, които създават общо настроение и възприятие на човек, са първите, които са цветни. Можете да си сложите черна роба, но яркият шал ще свърши работата си и ще ви отдели от тълпата.

Оранжевото е цветът на настроението, енергията, радостта. Най-топло в цветовата палитра, която се състои от не студени нюанси. Оранжевият цвят печели настроение и действа вдъхновяващо. Светлият нюанс на портокал е подходящ за момичета със светла кожа. Този цвят е за решителни жени, които не се страхуват да експериментират.

Препоръчително е да използвате този цвят в летния гардероб, както и през есента. Преди да купите нещо оранжево, внимателно разгледайте дали тя ще ви допадне. Този цвят е опасен и може да обезобрази вашето облекло, но Кендал Дженър и Бела Хадид знаят как да го съчетаят.

Хармонията се получава като съчетаем оранжево с лилаво, зелено, повечето кафяви тонове и с бяло. Ние от emodno.com решихме да ви предложим няколко оранжеви outfit-a, с които ще се чувствате като Кендал Дженър и Бела Хадид.

Купи среднодълга рокля

Купи ленен гащеризон

Ето я и Кендал Дженър с оранжев бански. Искате да сте като нея – не мислете да си купете. Със сигурност ще ви отива.