Trends Shopping: Обемен пуловер-рокля и как да го съчетаем!?

Един от безспорно най-горещите модни трендове през студените дни на тази година е така нареченият Lampshading – добре познат на всеки, които поне веднъж е държал модно списание в ръцете си през последния месец. Става въпрос за обемния пуловер, носен като рокля, който покрива дупето и се облича само върху много къси панталонки (или пола), така че да изглежда сякаш не носите нищо отдолу.

Актуалната визия придоби популярност от редица известни модни блогъри, а от там нататък видяхме различни модели и актриси да демонстрират casual и забързан стил, разхождайки се само по пуловер и кецове. С настъпването на зимата актуалният тренд се запази, само че в съчетание със стилни чизми. Добре, признаваме, че подобен тоалет не е за всеки, тъй като изисква огромна доза увереност и чифт дълги крака, но не можем да отречем, че в правилните комбинации подобна визия изглежда наистина стилно. Именно затова ви окуражаваме и вие самите да експериментирате с помощта на нашите шопинг находки днес!

И макар през зимата най-подходящият начин за съчетаването на Oversize пуловера да е с чизми, за да бъдат и краката ви предпазени от студа, вие може да обуете и боти с дълги чорапи или пък кожен клин. В случай че си падате по актуалното напластяване на дрехи, под пуловера може да облечете обемна риза или деликатна рокля, чиито краища се подават малко под ръба му. Това ще помогне и на вас самите да се чувствате по-комфортно. Съветваме ви пуловера да бъде в неутрален цвят или пастелни нюанси, за да може лесно да добавяте към облеклото си различни аксесоари. Подобна визия би била чудесна за ден в града, обяд с приятелки или пък шопинг тур, а с правилния модел пуловер дори би изглеждала елегантно и изискано за някое по-специално събитие.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева