Упражнения по стил с несравнимата Тейлър Суифт

Днес в една от най-любимите си рубрики „Упражнения по стил“ ще се спрем на несравнимата Тейлър Суифт. Сладката певица може и да има модни прегрешения, но стилът й моде да бъде определен като почти безупречен, класически и много кокетен.

rs_1024x759-140331093000-1024-taylor-swift-new-york.ls.33114_copy

Тейлър е любимка на всички момичета по света, а наскоро бе обявена и за една от най-скъпоплатените певици. Красавицата е абсолютна разбивачка на мъжки сърца, защото в леглото й е бил не един желан холивудски мачо.

QSWui1v0BFEl

Харесваме градския стил на Тейлър, както и лекия грим, който винаги избира. Стройната красавица залага на къси поли и рокли, които подчертават изящните й крака. Красавицата избира обувки с нисък и среден ток, а ние намираме това за особено секси.

PicMonkey Collagex

red-carpet

На Червения килим Тейлър Суифт изглежда като абсолютна принцеса от приказките. Кукленската хубост на певицата се подчертава перфектно от дългите рокли и бляскавите декорации.

Grammy-Awards-2013-Rec-Carpet-Best-Dressed-Taylor-Swift-Grammys-2013-Red-Carpet-Fashion-And-Performance4

Влюбихме се в абсолютния хит сред превъплъщенията на Тейлър – тази дълга и ефирна бяла рокля, в която певицата изглеждаше неповторимо. Оставяме ви с още от визиите на красавицата, а скоро очаквайте още от нашите модни упражнения с друга холивъдска любимка.