VERSUS VERSACE събра ценители в Paradise Center

София, 2 октомври 2014 г.

Ексклузивен коктейл в Парадайс център ознаменува откриването на нов pop up бутик Versus Versace в мола. Да поздравят собствениците на Unistar дойдоха звезди, представители на бизнес средите и ценители на стила Versace. Искра Радева и дъщеря й Елена Станулова, рок дивата Милена и дъщеря й, президентът на Италианската търговска камара Марко Монтеки със съпругата си и с главния секретар на камарата Роза Кузмано, съпругата на собственика на Парадайс Център Давид Михайлович Коблианидзе и дъщеря му бяха сред гостите, които изразиха възторга си от колекцията облекла и аксесоари в бутика. Рап идолът 100 кила и момичетата от балета му Студио 121 оцветиха събитието, облечени в модели от колекцията на Versus Versace. Много от гостите бяха облечени в тоалети Versace, а други си тръгнаха с модели от най-новата колекция. Мениджър на марката бе изпратен от централата в Милано с ценни напътствия за откриването.

Организаторката на конкурсите Мисис България Меги Савова пристигна с Мисис България Вселена 2010 г. Паолина Петракиева и майка й Капка Амзина, дизайнерката Анелия Петкова, собственичката на Unique Estate Весела Илиева, блогърката Ана Динкова и издатели и журналисти от модните списания опитаха най-новите шампанизирани вина на пазара и уникални сладкиши Versus Versace по бутикова рецепта, изпратена от Милано.

Бутикът, разположен на 37-те кв. м. в черно и златно отлично въплъщава взривната енергия на марката. Златно-черният лъв, емблема на Versus Versace, предизвиква най-смелите и дръзки модни маниаци.

Много черно, много златисти метални елементи, ярки принтове, смели цветови съчетания, ципове и безопасни игли – колекцията е за хората, които не се боят да експериментират,  за онези, които биха искали да бъдат забелязани.
Нестандартното излъчване носи стила Versace. Елегантните черни рокли са разчупени с огромни златни безопасни игли и със смели цепки. Великолепните къси кожени якета искрят, посипани със златни метални капси и множество ципове.

Versus
е младежката марка, разработена от Донатела Версаче, още докато нейният гениален брат Джани е главен дизайнер на Versace. Идеята му е сестра му да има собствена зона, в която да вложи творческата си енергия, а марката да предложи на младата публика по-достъпни модели. През 2004 г. за откриването на първия бутик Versus в София дойде братът Санто Версаче.Последната новина около марката е наемането на младия белгийски дизайнер Антони Вакарело за създаването на пролетно-лятната колекция на Versus за 2015 г. Тя бе представена в началото на септември на Седмицата на модата в Ню Йорк и пожъна огромен успех. С дрехи на марката на ревюто се появиха Риана, Ники Минаж, Нина Добрев, Наоми Кембъл и още цяла плеяда знаменитости.