Victoria Beckham Beauty е тук! Ето какви са продуктите и

Преди няколко месеца Виктория обяви, че е започнала работа върху серия от бюти продукти, които ще бъдат достъпни до края на годината. От тогава насам тя ни дава малки подсказки какво да очакваме от линията и само си играе с любопитството ни. Е, ето, че моментът дойде и вече всички артикули са на лице.

Малко след началото на продажбите, феновете на Бекъм засипаха мрежата с ревюта на продуктите и от това, което виждаме за момента, потребителите са много доволни.

Всеки артикул е специално разработен, за да е полезен на работещата жена, която е вечно в движение. Затова и повечето продукти са в малки опаковки, удобни за пренасяне, така че да можем да ги сложим в чантата си, за да ги използваме по всяко време.

Продуктите са създадени изцяло в елегантния стил на Виктория. Всяка опаковка изглежда луксозна и стилна, но едновременно с това е създадена само с екологични материали, които могат да се рециклират.

Smoky Eye Brick in Signature

Резултат с изображение за victoria beckham beauty

От това, което прочетохме за продуктите до сега, нанасянето им е лесно и текстурите са удобни за ползване дори от хора с по-малко опит в грима. Забелязваме, че цветовете в палитрите са подбрани много сполучливо, така че да си отиват един с друг и това ни дават възможност да създадем завършена визия само с един продукт.