Да следваме стила на звездите: Виктория Бекъм в костюм

Виктория Бекъм – не ни се иска да говорим в клишета, затова няма да кажем, че тя е Модна икона. 
Ще кажем, че е олицетворение на истинската, непастьоризирана, концентрирана елегантност, женственост, деликатност и изисканост. Не само защото е дизайнер, я окичихме с теологичната титла за мода.


КУПИ сиво карирано сако


Тя умее да говори с дрехите, да ги кара те сами да си комуникират по най-хармоничния начин. За да бъдеш светило в модната индустрия не е важно просто да носиш „модерни” дрехи и да следваш актуалните тенденции. По-важното е чрез тях да можеш да изразяваш себе си.


КУПИ бежово сако с едно копче

КУПИ бежово сако с двуредово закопчаване


Да умееш да съчетаваш правилните за твоето тяло дрехи, да имаш качествата чрез тоалетите да подчертаваш придобивките си и да скриваш онова, което не харесваш. А тя владее всички тези стихии и под неин контрол те сътворяват чудеса на подиума и по улиците.


КУПИ кафяв клъч

КУПИ зелено сако


Логично е продължението нататък. В рубриката ни „Да следваме стила на звездите” нямаше как да не си „откраднем” един от най-впечатляващите аутфити на спайската, а именно костюмът.


КУПИ червено дълго сако


По принцип самата идея за тоалет от две еднакви части вече е някак поостаряла и масово се предпочита еклектиката – комбинацията на две, три или повече части, различни една от друга. Синхронизацията трепти в гамата на цветовата комбинираност.


КУПИ тъмносиво дълго сако


Виктория обаче пробва от всичко. И всичко й стои чудесно. Дизайнерката има една малка тайна в носенето на костюмите и тя се крие в крачолите на панталоните й. Вгледайте се внимателно в снимките, които подбрахме за вас и вижте модела на панталона – широк крачол с ръб.


КУПИ червен клъч

КУПИ черно дълго сако 

КУПИ червени кожени обувки


 Тайната на панталона е в това, че удължава краката и заявявайки го, дизайнерката не пропуска възможност да ни го покаже нагледно. Проектирани в класическа форма, висока талия, с разкроен подгъв и андрогинното си звучене, този чифт панталони е подходящ за всички женски форми.


Не че онези цигароподобните не й отиват. Даже напротив. Но кое не стои добре на тази жена?


КУПИ тъмносиньо елече


Подобно на случая с Мерили Монро, когато я облякоха в чувал, за да покажат, че красотата и сексапилът й не идват от дрехите. В настоящия случай важи същото – сложете на Виктория чувал и вижте как ще пристегне талията, ще го изреже тук-там и ето един фантастичен аутфит.


КУПИ дантелена блуза

КУПИ розово сако


Всъщност можете ли да си представите, че Виктория Бекъм някога би изглеждала зле?


КУПИ тъмносиньо сако

КУПИ син костюм

КУПИ червено сако с черна яка


 

КУПИ черно сако с едно копче

КУПИ черни кожени обувки със зелен ток

КУПИ квадратни слънчеви очила


Редактор: Марина Делева