Victoria’s Secret взриви Лондон с поредното зашеметяващо ревю!

Лондон дълго време ще остане разтърсен от райското посещение, което ангелите на Victorias Secret направиха, разхождайки се небрежно по улиците на британската столица, откривайки чисто новия магазин на брандът там, а за финал – взривявайки публиката със стилно и секси ревю!

Главозамайващото шоу се проведе на 9 декември (вторник) в Лондон, само ден след като в „Колизеум Тиътър” бяха раздадени британските модни награди. Доста емоции за европейската столица! Черешката на всичко обаче определено бе ревюто, чиито успех година след година достига главозамайващи размери. Предполагаме обаче, че винаги се случва така, когато на едно място се съберат 50-те най-горещи красавици от света а модата. Шоуто на Victorias Secret е едно от най-очакваните събития през годината и този път отново не си разочарова.

Ден след като ангелите пристигнаха в Лондон с частният си самолет, трескавите приготовления за бляскавото събитие започнаха. Тази година шоуто се състоеше от 6 теми: Позлатени ангели, Екзотични пътешественички, Момичета мечта, Приказка, Университет в розово и Балът на ангелите. По подиума се разходиха модели от ранга на Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Карли Клос, Бехати Принслоу, Кандис Суанепул, Даутцен Круз, Джоан Смолс и много други. Задължителните изпълнители, които се грижеха за настроението в огромната зала тази година, бяха Ариана Гранде, Тейлър Суифт и Ед Шийран.

За първи път по време на шоуто бяха представени не един, както до сега, а два сутиена за Супер героини – червен и син. Честта да ги облекат имаха красавиците Алесандра Амброзио и Адриана Лима, тъй като за тях това ревю на Victoria’s Secret бе 15-то поред, в което взимат участие. Бляскавите комплекти, които двете разходиха, са създадени от над 16 000 рубина, диаманта и сапфира и 18 каратово злато, а всеки един от тях струва 2 милиона долара.

Всяка година ревюто на Victorias Secret ни оставя без думи! Речникът ни не е достатъчно богат, за да го опишем. В съзнанието ни изпълзяват думи като бляскаво, зашеметяващо, стилно, професионално, красиво. С нетърпение очакваме следващото шоу, подготовката за което вече тече с пълна сила!

Автор: Преслава Цачева