Бляскавото шоу на Victoria’s Secret в Шангхай

Виж Галерията 30 Снимки

Шоуто на модния гигант Victoria’s Secret тази година се проведе в Шангхай с най-популярните топ модели, всички изглеждащи невероятно в новата колекция на марката. Почти всички от любимите ни ангели присъстваха на подиума, с изключение на бременната Бехати Принсло, а музикалните гости бяха Хари Стийлс, Мигел, Лесли Одом младши и Джейн Джанг.

 

vsshow

 

Най-знаменитите ангели Алесандра Амброзио, Ариана Лима, Кендис Суанепул и Лили Алдридж дефилираха за пореден път на сцената на модния диктатор, а що се отнася до по-новите ангели Бела Хадид, Грейс Елизабет и Джорджия Флауър можем да кажем, че просто покориха ревюто, изглеждайки много красиви и усмихнати.

 

victorias-szecret-fashion-show-2017-71

 

Шоуто беше разделено на шест секции, които варираха в тематика от колоритна зимна приказка, до гръко-римска група от богини, облечени в лаврови венци и златни крила. Марката за луксозно бельо също така колаборира с френската марка Balmain, а резултата е феноменален. Вижте визиите от ревюто на Victoria’s Secret 2017 г. в Шанхай в галерията.

 

victoddrias-secret-fashion-show-2017-shanghai-33

 

Моделът Минг Хи несъзнателно се озова в светлината на прожекторите, препъвайки се и падайки на колене на подиума на VS с целия си финес и изглеждаща като богиня. Учудващо, тя успя да запази спокойствие, когато падна и завърши дефилето си с малко помощ от колегата си Жизел Оливейра и накара цялата тълпа да я подкрепи, когато се върна на крака. Тя доказа, че това, което се случва не е непременно лошо, особено когато завършва с всички погледи вперени в теб и с подкрепата на феновете.

 

hbs-misdng-xi-fall-twitter-reactions-1-700x1050

 

Тазгодишното шоу на Victoria’s Secret е най-мащабното, което марката е правила някога, то е с най-голям брой модели, публика и фенове, и трябва да споменем, че сегментите са много впечетляващи и ще запомним шоуто в Шангхай с невероятните и впечетляващи визии, които представиха.