Поли Генова засне клип към “Героите”

Поли Генова представи видеото към песента „Героите“
Певицата с видео, олицетворяващо новата й житейска роляСъвсем скоро, след като Поли Генова направи премиерата на новата си песен „Героите“ и сподели щастливата новина около личния си живот, певицата представи и видеото към песента.
Акцентът във видеото е съвременният танц в стил contemporarydance, изпълняван от Васил Дипчиков и Виктория Петрова. Хореографията е дело на Милен Данков. Танцът разказва за емоциите, отношенията и метафората за създаване на нов живот между двама души.Бъдещата житейска роля, в която може да видим Поли в самото видео, е и вдъхновението й зад „Гeроите“. Песента е наистина специална за нея, защото е посветена както на нейното ново семейство, така и на каузата в подкрепа на малките герои – недоносените бебета и другите герои – техните родители.

Наскоро Pampers обявиха старта на мащабно дарение на специализирани пелени за недоносени бебета, което ще обхване 45 неонатални отделения в цяла България. Това са единствените пелени в България, създадени специално за нуждите на най-крехките създания у нас, родени през втория триместър на бременността и с екстремно ниско тегло – от 800 грама.Текстът на песента е на самата Поли, а музиката пишат съвместно с Красимир Тодоров.
Видеото е заснето малко преди Коледа в NuBoyanaFilmStudios. Режисьор е Любомир Печев, с когото работят за трети път.
Песента “Героите” ще бъде част от предстоящия албум на певицата.