Най-готините БГ двойки

Съществуват много епични любовни истории – Ромео и Жулиета, Бони и Клайд, Лора и Яворов, Жозефина и Наполеон, Кари и Тузара, Рейчъл и Рос, Катя и Здравко от “Ритон”, Виктория и Дейвид Бекъм, Мерилин Монро и Джо Димаджио, Андрей Слабаков и цигарите, Слави Трифонов и бохемският живот и Джулиана Гани и силиконът (и не само…) Всички сме чували за тяхната величава любов, всички сме мечтали поне веднъж да изживеем, ако не същата, то поне подобна история. Това са любови, който са променили света, историята, българския шоубизнес, хумора и представата ни за „влюбена” двойка.


По по-различен начин обаче стоят нещата в границите на родната ни държавица, където не винаги е ясно това любов ли е, PR ли е, сделка ли е или е истинско сливане на две тела в една душа. Женени… неженени – но редовно влюбени. Какво да ви кажем – Балкански синдром. Радваме се шумно, забавляваме се щуро, плачем силно, скърбим тежко, обичаме страстно и „завинаги” (година и 4 месеца)!Някои двойки от класацията по-долу може да издържат и завинаги, а други са отдадени „завинаги” на любовта, като чувство и явление, а не като събирателен образ в една личност.


Западни лъскави двойки – много – с лопата да ги ринеш. Все за тях говорим, все на тях се възхищаваме и на тях подражаваме. Затова решихме да се ‘разровим’ из БГ любовните дебри и да подберем някои от най-емблеметачните и горещи двойки на съвременна България.

На родна територия влюбени и разлюбени – колкото с щете, затова ние отделихме време, за да изберем онези, които наистина заслужават да им бъде отделено време и внимание, защото по една или друга причина, те с основание са заели мястото си сред следващите редове.

Някой от тях ни вдъхновяват с любовта си. А други ни разсмиват… Но ние истински им се радваме.

Вие, разбира се, се чувствайте свободни да допълните списъка ни чрез коментарите отдолу.

Златка Райкова и Благой Иванов. Уупс, не, не! Объркахме се – Георгиев. Благой Георгиев / Джулиана Гани и Илиян Найденов

И двете двойки са пресни, топли гевречета, които още парят ли парят. И двете нежни половинки са били “сериозно” обвързани преди настоящата с връзка. Малката Джулка беше омъжена, докато Злати се сгоди в риалити предаването „Като две капки вода”. И двете, обаче твърдо заявиха, че така влюбени и толкова щастливи никога не са били досега, така че за момента смело можем да заявим, че и двете секси блондинки са с „мъжете на живота си”.


Радина Кърджилова и Деян Донков

Passion, passion, passion. Тези двамата са нещо наистина страстно и взривоопасно. Версиите за тяхната любовна история са неспирни и са все по-шокиращи в конспиративните си теории. Дали е вярно, че Деян е посягал физически на нежната Радина, дали е прекалявал с алкохола, дали… дали… дали? Въпроси много, отговори – никакви. Не са ни и необходими. За нас е важното, че тази двойка наистина е гореща и разпалва фантазиите. А и какво по-голямо доказателство за любовта и хармонията помежду им е създаването на божествения Христо, който тази година, юли месец, ще навърши 3.


Александра и Даниел Петканови

Мистър и Мисис Лудия Репортер. Какво ли бихме могли да кажем за тях, че да ги онагледим в две изречения?! Няма да успеем. Тях всички ги познават. Благодарение на нас и социалната мрежа Instagram техният семеен живот не остава скрит от очите на народа. Освен, че вече и Габриел е тръгнал по стъпките на звездните си родители и има 50 K последователи в профила си в любимата социална мрежа, просто няма какво друго да добавим. А, да. Те се разделиха скандално и шумно, така се и събраха отново в риалити формата „Big brother” и после се забремениха, някак на пук на всички зложелатели, които им „разказаха играта” с черната боя, която хвърлиха по чистата им любов.


Дони и Нети

Сред местната хайлайф общественост, тези двамата се ползват със статут на икони. И има защо. Това е една от наистина малкото двойки, които съумяха да останат заедно, въпреки злободневните грижи, клюки и съвсем нормални неща от живота, като изневери и търсене на себе си, които развалят едни взаимоотношения. Убедени сме, че няма човек, който да не помни символичното предложение за брак, което ТЯ му отправи от сцената на музикални награди. След това дойде и прелестната Лилия, която трудно можем да видим из медийното пространство, защото двамата пазят детето и личния си живот далече от любопитните очи на таблоидите. И двамата са известни с любовта си към тибетската култура. Дони 7 пъти е посещавал Тибет, а „танцуващата актриса” е страстна любителка на йогата… и Дони. Освен общото дете, имат и много общи песни, но най-характерното за тях е, че никога не са искали да са като другите. И успяха! Все пак те все още са заедно! 😉 Това е достатъчно, за да бъдат “различни”.


Деси Банова и Росен Плевнелиев

Уаууу… Тук стъпваме по много тънък лед, защото за тях не знаем много. Двойката пламенно пази личния си живот в тайна и ние ги разбираме, просто някоя и друга пикантерия няма да бъде излишна… ей така – да разнообразят ежедневието ни и да ни дадат повод за клюки. Ние определено се радваме на тяхната любов и се надяваме да е от тези, които ще удържат изпитанията на времето. Вече имат и детенце, което е притегателната сила помежду им.


Мария Игнатова и Димитър Рачков

„Любимата двойка на България”! Заедно ли са? Разделени ли са? Ами не можем да дадем категоричен отговор, тъй като и самите те не са го направили все още, но в медиите яростно се тиражират версиите за възобновените любовни взаимоотношения, че дори и тайна сватба, след точно една година раздяла на тази шумна и забавна двойка. Би било хубаво те наистина да са се превърнали в „нови” семейни партньори.


Гала и Стефан

Тук няма две мнения по въпроса. Тези двамата са супер готини. Умни, красиви, възпитани, интелигентни, подкрепящи се, обичащи се и не на последно място – секси… Да продължаваме ли да изреждаме? Мммне – изобщо не е необходимо. Само като ги погледнете, можете да разберете, че са родени един за друг и са реален модел за подражание. Ако искате да приличате на някого като пораснете, то нека това да е тази светска двойка. Има какво да се научи от нея!


Яна и Петко Димитрови

Може би голяма част от хората обрекоха тази любовна история на тотален крах, обаче тези двамата издържаха на всичко. Вдъхновяващо, а?! На тях наистина им е трудно, като се има предвид естеството на работа на Петко и социалното положение на Яна, която беше много по-известна от него в момента на събирането им. А и нека не забравяме, че тя заряза Орлин Павлов, за да се сгаджоса с диско краля, докато двамата участваха задно в риалити предаването „Dansings stars”. В предния сезон на същото предаване, по същия начин, сексапилната майка на 3 деца, заряза тогавашното си гадже, за да се събере с Орлин. Съвсем очаквано беше хората да си помислят, че същата съдба ще сполети и г-н Димиров. Да, ама не. Вече са налице няколко прекрасни любовни години и три деца. Силната любов между двамата пролича и в последния сезон на „Vig brother”, където двамата участваха като 1 играч.


Бедрос Халваджиян и Александра Енева

Синът на Кремена и Магърдич Халваджиян – Бебо и хореографката на „Фънки Мънкис” – Алекс, не са типичната звездна БГ двойка, така че не бива да си позволяваме да говорим пошло и в клишета за тях. То няма и какво много да кажем, защото покрай тях няма скандали, срамни случки или каквито и да било събития, които да грабнат интереса на пресата. Е, може и да им се случват подобни неща, но явно са доста добре обиграни, за да успеят да скрият всичко това от досадните очи на жълтурковците. Двамата сладури са супер свежи, колоритни и готини и създават около себе си една цветна аура, която опиянява хората в обкръжението им. Освен всичко това, двамата имат и прекрасния малък русокос сладур Еди, който през 2019 навършва цели 5 годинки.
P.S. ВЛЮБЕНИ сме в този малък уникат!


Редактор: Марина Делева