Zac Posen с дебютна сватбена линия

Zac Posen е добре познат в модния свят със своите романтични рокли, чиято пищност и разкош много звезди обожават за проявите си на червения килим. Сега дизайнерът зарадва всички бъдещи булки с приказна сватбена колекция, която ще превърне всяка дама в неземно красива и елегантна принцеса.

Дебютната колекция булчински рокли са създадени в колаборация с най-големия американски магазин за сватбена мода – David`s Bridal. Модната линия,  за сезон пролет-лято 2014, се нарича Truly Zac Posen.

“Мечтая от много години за колекцията Truly Zak Posen, която да бъде особено специална. Много съм развълнуван да работя с David’s Bridal, влагайки моите умения в нещо създадено за по-широка аудитория. Колекцията олицетворява една естетика, свързана с блясъка, романтиката и силата”, сподели дизайнерът.

Зак предлага прекрасни сватбени рокли, ушити от луксозни дантели, шифон, тюл и сатен. Преобладават сексапилните сулиети тип “русалка”, при които долната част на рокляте се разкроява, но има и чудесни решения за почитателките на романтични модели тип принцеса с дълги тюлени поли и корсети.

Моделиерът е помислил и за шаферките, за които е създал също толкова елегантни облекла, но в тъмна тоналност. Виждаме разкошни рокли в индигово синьо и черно, с които приятелките на булката ще бъдат в унисон с абсолютната изискана обстановка на сватбата.

Дизайнерските рокли са достъпни за продажба от началото на февруари на www.davidsbridal.com. Ако искате да се сдобиете с подобно булчинско “произведение” обаче трябва да отделите от $850 до $1,350.

Редактор: Делица Цонева