Звездите, които променят косата си с едно щракване на пръсти

Виж Галерията 17 Снимки

Смяната на цвета на косата е нещо, което всяка жена прави или силно иска да направи. Да промениш тоновете на гривата си е истински пореход и много психолози смятат, че това може да даде много добро обяснение за различните етапи, през които преминаваме в живота си.

12

Днес се сме  посветили да ви запознаем с известните дами, които са променяли рязко тоновете на гривата си през годините. Започваме с вечната икона Мадона, която един ден е с дълга тъмна коса, а на следващия – се събужда, подстригана като момченце в платинен цвят.

3

9

Риана също сменя цвета на косата си, а и играе с различните дължини. Днес тя е с черна коса, а утре е огненочервена и много секси. Любимката ни Кейт Мос също е променяла цветовете си през годините. Тя изглежда изумително добре, както с кестенява, така и с платинена грива, а ние подкрепяме всеки неин моден избор, защото определено знае как да изглежда добре.

1

Мерилин Монро поставя ударен старт на кариерата си, като сменя естествения кестеняв цвят на косата си със секси русо. Тя е първата блондинка, която разтупква сърцата на мъжете по целия свят и остава завинаги в мислите ни като абсолютен сексимвол.4

Щурата Кари Брадшоу от „Сексът и Градът“ също знае как да играе с цветове, но и самата актриса – Сара Джесика Паркър, показва, че не се разделя никога с къдриците си, но играе с тоновете, както с детска палитра. Оставяме ви с галерия снимки на известни дами, които ни впечатляват със смелостта, с която променят визията си. Насладете им се и рискувайте, защото добрият стил го изисква.