Какво закусват моделите – Синди Крауфорд, Жизел Бюндхен и Роми Стрийд?

Празниците приключиха и е време да се стегнем и да върнем нормалния си режим на хранене. Дори ако не сте натрупали излишно тегло по някакъв магически начин, то все пак преминаването към здравословно хранене няма да ви навреди. А както знаем един от най-хубавитеи полезни навици е да започваме сутринта си с хубава и здравословна закуска. По-долу споделяме какво най-често има на масата сутрин на супермоделите.

Синди Крауфорд

„Обичам сутрините, когато съм в Малибу. Ставам около 6:30 и отивам в джакузито, за да се подготвя психически за новия ден. След това обличам спортен екип, пия смути от спанак, банан и протеини и започвам тренировка.”

Жизел Бюндхен

За да започне деня си с лекота, Жизел и семейството й се залагат на плодове и зеленчуци. „Събуждаме се около шест сутринта, пием топла вода с лимон – за да възстановим алкалния баланс и да задвижим храносмилателната система. Най-често след това пием смути. Малко по-късно е ред на самата закуска – яйца, авокадо, хляб без глутен, кокосово масло, плодове. През почивните дни съпругът ми Том обича да пече палачинки с овесени ядки – синът ни Бени ги обожава.”

Роми Стрийд

За да повиши издръжливостта си преди шоуто на Victoria’s Secret, Роми си е създала енергийна закуска. Това е купа със суперхрани, пресни плодове и фъстъчено масло. „Преди да си легна смесвам лъжица шоколадов протеин на прах и 40 грама овесени ядки, наливам топла вода и я оставям в хладилника. Харесва ми, че се получава доста гъста смес, така че на сутринта не добавям много течност. Само слагам топинги – годжи бери, боровинки, кашу, бадеми…“