3 визии, с които Майли Сайръс ни скандализира

Майли Сайръс не е просто певица, но и истинско модно явление. Понякога, обаче, разликата между модното и немодното е съвсем малка. Младата дама може и да има редица фенове, които я боготворят, но ние мислим, че стилът й определено е катастрофален и не приляга на известна личност от нейната висота. Винаги оправдаваме звездите за външния им вид с ПР ходовете, които техните мениджъри хитро измислят, но някои от тях се обличат скандално дори в личния си живот. Дали външният вид на Майли е продукт на смело изфабрикуван ПР и тя е поредната кукла на конци? Остава само да гадаем, но тези 3 нейни визии ни шокират достатъчно, за да не си задаваме повече въпроси.

ea28e4cce419eebd3fde2e7868dae51f

Тази къса рокличка, на която пише “Please Stop” е толкова безвкусна, че само грозните ботуши могат да се мерят с отчайващата й визия. Надяваме се силно, че този дързък надпис ще накара Майли да спре да ни разплаква с модните си грешки.

miley-cyrus-fashion-disaster-iheartradio

Втората визия също е повече от скандализираща. Не разбираме за какво точно служи бялата пухенка, с която певицата се е наметнала, но предполагаме, че тя трябва да подчертае ужасяващото мрежесто боди.

d894ab54af800ba5f1edc9813aaf1edb

Последната снимка е от времето, в което Майли все още беше тийн звезда, но стилът й е също толкова грозен. Това, което ни прави най-силно впечатление е скъсаният чорапогащник и потресаващите сини ботуши, които не вървят на абсолютно нищо в целия й аутфит. Ние продължаваме да следим звездите и техните модни прегрешения изкъсо, а вие никога не се обличайте като Майли Сайръс. Повярвайте ни, не е модерно!