Скъпоценната Илиана Раева блести със словенски бижута

Илиана Раева е една от онези особи в българското общество, която се слави с неподражаема елегантност, омагьосваща грация и автентичен аристократизъм. Тя е олицетворение на истинската и неподправена женственост. Достойна, красива, изящна и скъпоценна – точно като ювелирните изделия, които носи на някои от последните снимки, които виждаме.


През ноември 2018 председателят на българската федерация по художествена гимнастика стана новото рекламно лице на бижутерийния бранд Zlatarna Celje за България.
Всички снимки са с бижутерийна стойност, защото блясъкът, който блика от тях спокойно може да заслепи очите ни така, както един истински диамант. И сме изключително щастливи, че през следващите три години ще станем свидетели на множество скъпоценни снимки на грандамата на българската художествена гимнастика.


Не случайно авторитетният словенски бранд е избрал г-жа Раева за свое рекламно лице. Когато даден фирма предлага продукт, който е на едно от най-високите нива и представлява нещо наистина уникално, трябва човекът, който го представлява да притежава същите качества. Именно затова точно Илиана е лицето, което се кичи със скъпарските украшения.


Бижутата са не само с оригинален дизайн и ръчна изработка, но и със специално отношение към клиента. Част от политиката на фирмата е да не коригира размер на пръстен, а да изработи изцяло нов.
Всеки ювелир е придружен от сертификат за автентичност с описание на материала и камъните на бижуто. Дизайнерите се грижат за неповторимото излъчване на изделията, а най-добрите златари в Словения пресъздават с много внимание към детайла всяка дизайнерска идея.

Вечната мистерия – жената. Като рядък черен диамант, тя е олицетворение на неповторимост и непредсказуемост.

Брандът се слави с впечатляваща история, датираща още от далечната 1844-та. Като той е един от най-големите производители и търговци на бижута в страните от бивша Югославия, а именно Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Македония, Черна гора, а от осем години пръска разкош и по българските дами.


Всички бижута на фирмата са ръчна изработка, дизайнерски, изработени в Словения от злато, сребро и стомана, в съчетание със скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли, кристали Сваровски.


Редактор: Марина Делева