Тренд радар: Бял панталон

Белите летни панталони са кралят на гардероба през лятото. Пред тях можем да поставим единствено дългите рокли, които се увиват около глезените и, докато се разхождаме край тюркоазеното море. Леко прозрачни, от лен, широки, с ръб, тип цигара или пък с с висока талия – лекотата, която му дава бялото го прави незаменима дреха за лятото.

Купи бял ленен панталон

На слънце белите панталони обикновено леко прозират, което ги прави чудесен избор за разходка на плажа. Така предизвикателно ще загатват краката със слънчев загар под тях. Този тип панталони обаче не са подходящи за града. Най-доброто им съчетание е с отпуската. Тогава перфектно се съчетават с кроп-топ или с късо джинсово яке.  

Купи бял панталон с висока талия

Белият панталон с висока талия ще направи визията ви още по-морска. Особено ако талията е подчертана с обемни месингови копчета. За комбиниране – блуза на тъмносини райета.

бял панталон

В града може да съчетаете белия панталон, тип цигара, с цветни високи токчета. Това е достатъчно, за да подчертаете контраста.

Купи бял панталон

Една смела алтернатива е комбинацията с по-груби обувки в тъмни цветове. Това е не просто цветово противопоставяне. Това е контраст между нежната страна на жената и бунтарката, която живее във всяка от нас.

Ще добавите много елегантност към визията си, ако бялото е съчетано с тънко райе по цялата дължина на панталона и сакото. Комбинирайте с риза или топ в контрастен цвят.

Купи бял панталон на райе

Когато избирате белия панталон, заложете на цветните аксесоари – ярко червено или тюркоазено.