Стъпваме смело с меки чорапки

Намираме се в сезона, а който повечето смятат, че креативността и щурите хрумвания за създаване на готина и тренди визия е почти невъзможно, защото дрехите са големи, тежки и обемни, в скучни цветове.

КУПИ коледни чорапи

Но това изобщо не е така. Ако се върнем назад във времето, ще видим какви невероятни идеи ни дават различните пуловери, палтата, животински принтовки, наслагвания на материи и цветове и всичко, до което може да достигне силата и обема на въображението ни.

КУПИ лилави и сиви чорапи

В момента вилнеем в най-студения сезон от годината и за да успеем да се справим с мразовитите дни, трябва да поддържаме пулса си забързан и да накараме кръвта ни да закипи, а какво би било по-подходящо за това от един наистина щур и готин аутфит, който да събере погледите на хората в офиса или на опашката в кафенето, докато чакаме да ни поднесат горещото, страстно сутрешно кафе.

 

 

КУПИ раирани

В свят, където се опитват да ни наложат все повече норми на поведение, на облекло, на хранене и на какво ли още не, се изисква настина голяма смелост да посмееш да избягаш от всички тези рамки и да си създадеш двои собствени очертания.

 

 

КУПИ червени чорапи

Колко ще се осмелят да извадят на показ ярките цветове и разнообразните шарки на сладките си чорапки? Хората, които ги избират са непокорни и изразителни. Смята се, че те водят обстоятелствата до фина революция срещу униформите и умереността.

 

 

КУПИ 7/8  чорапи

Грънч модата винаги е била много специфична и определено не за всеки, но затова пък, който наистина посмее да заложи на по-хард звучене във визията си, значително вдига левъла си с няколко пункта и бележи завидни резултати.

КУПИ мрежести чорапи

Бродериите по чорапите са една фантастична алтернатива, която рисува наистина уникални пейзажи по краката ви и им придава живот и емоция.

КУПИ сиви чорапи с бродерия

Класическите баскетболни чорапи отново са супер актуални и придават наистина ърбан звучене на вида ви.

КУПИ шарени раирани чорапи

Различните дължини под, до или над коляното са алтернатива, от която задължително трябва да се възползвате, ако искате да разнообразите ежедневните си ансабмли и да ги раздвижите значително за повече настроение.

КУПИ сиви чорапи

КУПИ разноцветни чорапи