Градският блясък на Elisabetta Franchi

Метрополитен сценарий служи като фон на новата рекламна кампания ELISABETTA FRANCHI пролет / лято 2019, която улавя вълнението от градския живот, вграждайки в него модната екстравагантност.В пламъци от цветове кампанията представлява ода за живота, в която главните герои са заловени по време на всекидневния си хабитат, както и в sneak peek. Образите, изпълнени с реализъм, безгрижие и спонтанност, отразяват италианския начин на живот на марката, изразяващ свежест и модерност.

Отказвайки се от градските изкушения и социални събития, сред развлеченията, забавленията и типичното женско съучастничество, трите жени представят костюмите като цветова експлозия, изпъкваща в сивото на сградите и оживените улици.Скъпоценните бродерии и жизнените нюанси предизвикват експлозия на фойерверки, както и променящите се цветове на макси пайетите, които напомнят буен водопад от конфети. В този френетичен сет, аксесоарите се превръщат в привлекателни спътници на трите приятелки, които носят обекта на желанието си. Червилата за устни и шишенцата с парфюми се превръщат в скъпоценни украшения, а въздушните балони и прозрачните макси двойни чанти – в must have допълнение.

 

 


Elisabetta Franchi пролет-лято 2019: Нося мечтите си!

В пролетно-лятната си колекция дизайнерката разкрива един супер женствен lineup, вдъхновен от блясъка. В него тя превръща мечтите на жените в реалност. Нейните клиентки, които предпочитат да се облича в бляскави и изискани ансамбли, се движат в напълно ново измерение, където не съществува време и пространство. Така тя им позволява да носят творенията на мечтите си и да визулизира своите собствени видения. Затова границите от реалността до сюрреалистичните моменти са творчески размити и тази игра е силно вдъхновяваща за наблюдение.В тази фантазиина реалност всичко, което можете да си представите, става реално: например традиционните елементи са представени в нетрадиционни и уникални форми. Принтовете ни напомнят за романтично оцветено небе с меки отражения. Тези светлинни феерии се засилват от куп пластик материали, които обединяват в себе си тъканите на тази колекция.Това уникално сдвояване е интересно да се наблюдава и подчертава уникалната близост на тези парчета!
Elisabetta Franchi казва, че нейната пролетна колекция прилича на сън с моден наратив: жена, която се заравя в гардероба си и си играе с дрехите, които е събирала през годините. “Няма минало, няма бъдеще, няма муза”, каза дизайнерът.Дори и думите й да звучат малко неясно, намеренията й са ясни: продължава да зарежда феновете си с хипер женски, привличащи погледа, дрехи. Работейки предимно с палитра от сорбетни тонове, тя излъчва блясък чрез Lurex multi-striped и плисирани поли, комбинирани с топове с дълбоки V-образни деколтета; дънково яке, пунктоирано с цветни мъниста; миниатюрна рокличка от туид с кожени вложки; и къси ролки с блестящи пайети със сърцевидно изрезки в горната част.Като се позовава на графичните гоблени на Alighiero Boetti, тя си играе с логото на марката, за да създаде многоцветна геометрична графика, която се разпръсва върху облеклата. Същият мотив е пресъздаден върху костюми с пайети и избродирана макрамирана дантела.


Това, което със сигурност ни остава в ума, е яркият, жив цветен коктейл. Пинк, малина, лимон жълто, бонбони, ябълка, тюркоаз, сьомга, кайсия, тигър, лайм зелено, сребро, електрическо синьо, праскова, карамел, коприненто прозрачно бяло, тази колекция ярко смесва и компонира всички тях.Различните нюанси често се сдвояват в една визия и следователно цялостният образ е радостен, мощен и магически. Макси пайети с леко флуоресцентни цветове изглеждат като душ от цветни конфети. Тази употреба на нюанси изразява чиста радост. Те се осмеляват да направят най-смелите ви мечти реалност…Заслужава си да се спомене и фактът, че за предпочитане са показани необичайни комбинации от материали, например класически туид се носи с деним с боядисани вериги. Тази тъканна смес се съчетава с наплак и привличащи вниманието притове, които ни напомнят за детските игри.От друга страна се появяват принтирани букви, които са вдъхновен от азбучните игри, както си ги спомняме на цветната дъска. Просто поразително!

PVC аксесоарите често съхраняват бонбонени или къпкейкски цветове и следователно са истински магнит за внимание. С носенето на тези аксесоари се сбъдва друга мечта, като балоните с горещ въздух стават елегантни полилеи. Обеците се носят големи и фънки.

Живеете само веднъж, така че носете това, което обичате.


Редактор: Марина Делева