Каре – вечната класика в модата е господар на Зима 2017

Класиката е понятие, което винаги навява асоциация за непреходност и успех, а когато става дума за облекло, гарантира впечатление за добър стил и вкус към избора на дрехи.

33333

Тази зима обаче, карето ще присъства в гардероба не просто като артикул от класическата мода, а като тотален неин доминатор.
То ще бъде абсолютен господар на сезона, което категорично доказват моделите в каре от новите колекции за Зима 2017.
Добрата новина е, че дори и тези, които не харесват карето или го възприемат като твърде старомодно, могат да са в крак с тендицията.
Карето не е предназначено единствено за офис модата и почитателките на сериозната визия, съчетаваща сако и пола в класическия принт.
То смело навлиза в кежуал облеклото – например в елегантна, но практичка рокля, подходяща за всяка работеща и заета с куп ежедневни задачи дама.
Ако искате да внесете свеж акцент в гардероба си, може да заложите на блуза, представляваща комбинация от класическа бяла риза в горната част и каре под формата на бюстие към нея.

22222Задължителен артикул в гардероба е карираната пола. Независимо от модела, който изберете – прав до коляното или леко разкроен, тип „лолитка“, няма да сбъркате.

11111Цветовото разнообразие от принтове в каре предлага широка гама за избор – започвайки от черно, бяло и сиво, преминавайки през задължителното черно, бяло и червено (хитово за сезона), така и през по-ексцентричното пастелно зелено, лилаво и черно.
Доверете се на карето, за да сте стилни и неповторими през Зима 2017, и бъдете сигурни, че класиката никога не излиза от мода!

Автор: Любомира Тонева