В ‘сладкарницата’ на Adidas с Кендал Дженър

Adidas Originals избра една от сестрите Кардашян/Дженър за лице на новата си пролетно-лятна (сладкарска) кампания. Посланикът на Adidas Кендал Дженър е звездата в новия look book за пролет-лято 2019 на спортния магнат.На кадрите се вижда Кендал с разноцветните кецове „Diva” и „Cloud White” от новата Bellista линия на серията Sleek silhouette, включваща забавлението, като фундаментален компонент на кампанията – удобни и свежи спортни обувки в цветовете на дъгата с вкус на сладка ягода, свеж лайм, профирна малина и сметана; готини тюлени полички и track якета.


 


Червената брандирана тюлена пола е съчетана с high-top Sleek маратонка с бонбонено-розова платформа.Леон Уорд плакнеше очи през блендата на фотоапарата. За повече ефект и драматизъм той моделира кадрите с полароид ефект рамки.


 


Невинното излъчване и чистата красота на брюнетката се хомогенизира с по детски бонбонената серия на марковия гигант, за да се претвори в една наистина cool кампания, която определено радва окото.На някои кадри дори можете да забележите косата на Кендал прибрана в момичешки плитки, вибрантна конска опашка, игрив рошав кок или свободно падаща по раменете й.Първоначално бе замислено колекцията да бъде пусната в продажба към края на март, но още през февруари някои от моделите бяха достъпни онлайн и то за скромните $80 до $100.


Важното е да ни е сладко! 


 


 


Редактор: Марина Делева