Начини как да запазим летния тен за по – дълго време

Добиването на слънчев загар може и да не е главната причина за почивката ти край морето, но веднъж станал част от теб, едва ли би искала да се разделиш с бронзовия си загар толкова бързо.

Щастливата новина е, че не е необходимо да ходиш на плаж в продължение на седмица, за да се радваш на целуната от слънцето кожа до края на лятото.

Вместо да използваш услугите на соларно студио в месеците преди и след отпуската, сме ти приготвили няколко начина, с които можеш да запазиш тена си по-дълго време, започвайки грижи още преди да се отдадеш на слънчевите лъчи.

Някои са лесни, но вероятно не си се замисляла за тях, а други изискват малко средства и постоянство.

Хладни душове

Горещите могат да дехидратират кожата и да я накарат да се бели. Затова по-добре се придържай към хладните душове и използвай хидратиращ душ-гел, за да „стегне“ цвета.

Te cuidamos y mimamos con la mejor cosmética 100% natural #AloeVera en www.proaloecosmetics.com

Хидратиране

Няма по-добър начин да запазиш кожата си секси през лятото от обилното мазане с лосион. След прибиране от почивката премини към масло за тяло и го нанасяй всеки ден.

Равномерен тен

Тайната на дълготрайния тен е в простичкият ритуал, който го прави по-равномерен: след душ и преди обличането нанеси бронзиращ лосион, който не оставя петна по дрехите. Лекият цвят ще подсили тена ти без да изглежда прекалено

Gamma Off The Shoulder Lace Top

Тен на лицето

Лицето ти е първото нещо, което хората забелязват, а една целуната от слънцето кожа изглежда по-свежа. Ако не обичаш да печеш лицето си, може да използваш бронзанти или кремове за лице, с които да постигнеш малко загар.

Носи бели дрехи

summer outfits Beach Hat + White Swimsuit

Това е изпитан трик, с който създаваш илюзия за по-тъмна кожа. Просто носи по-светли нюанси, а за най-добър ефект – бял цвят. Освен красиво в многото предложения от материи, бялото е по-практичният избор през лятото, за разлика от черното, което привлича повече светлина.