Диско стилът на PINKO Пролет-Лято 2019

PINKO е отговор на модните нужди на независима, силна и секси жена, осъзната от женствеността и решена да го изрази по различни начини, но преди всичко чрез избора си на стил. Колекциите се отличават с уникалния си, еклектичен, оригинален и съвременен стил, който се харесва на жените от цял ​​свят. Година след година тези жени са допринесли за глобалното развитие и успех на марката. 

При всяка нова колекция PINKO залага на различен модел от ангелите на Victoria’s Secret. Тази година за колекция пролет – лято 2019 моделът е Марта Хънт. Кампанията на италианската модна марка е снимана от Саймън Фалцета, който обрисува модела като диско дива в смели нюанси, кожени и шикозни аксесоари, включително обувки и чанти.

Присъединявайки се към Стела Максуел и Барбара Палвин, които преди това са позирали за PINKO, Марта Хънт излъчва увереност и драма в вдъхновените 70-те години. Моделът на Victoria’s Secret, привлича в бляскави дизайни, включващи мъниста и метални парчета, заедно със змийска кожа и пайети.