Риана с етикет ‘нeMODNO’

КУПИ боти без закопчаване с велур


Не е тайна, че Риана е голям фен на Uggs. Тя обича удобната обувка без ръбове и шевове във всичките й различни интерпретации. Певицата се е спряла на класическия стил до глезена, докато й се налага да пребивава на летище JFK в Ню Йорк.

КУПИ бежови боти с пух


Често сме казвали, че има някои модели дрехи у обувки в модната индустрия, които изобщо не е трябвало да виждат бял свят. Ами настоящият случай с обувките на Рири е именно такъв.Някои биха казали, че само защото ги носи една от най-актуалните и нашумели певици на нашето съвремие, този модел изглежда изключително COOL и тренди и точно тя ги прави Must have атрибут, независимо от тоалета.


КУПИ черни боти с флорлна бродерия


Ние обаче не мислим така. За нас този модел чипици си остават едни от най най-грозните на света и няма две мнения по въпроса. Дои и онази тяхна разновидност, която е обсипана с бляскави кристали.


КУПИ сиви боти с пайети


Но в края на краищата, нека не забравяме, че комфортът е от ключово значение, когато става дума за дълги и изморителни полети.За пореден път кадифената красавица избра класическия Uggs в тривиалния камилски цвят, съчетавайки обувките с кежуъл аутфит: леко развлечени светли джинси, черен суитшърт и оversize кадифено палто.


КУПИ класически бежови боти  пух


За съжаление големите черни слънчеви очила по никакъв начин не й гарантираха анонимността, от която, може би, се нуждаеше поп дивата.


КУПИ черни боти с пух, равна подметка и пайети


Тази визия придаде на певицата спокоен и неглижиран вид, който граничеше с пълна освободеност от ангажименти или професионални обременености.
Go, girl!


Редактор: Марина Делева