Моника Белучи отново свободна

Резултат с изображение за моника белучи

Моника Белучи се раздели с приятеля си. След няколкомесечна връзка тя обяви, че е скъсала с Никола Лефевр. Човек, към когото запазва най-дълбока привързаност.

Така, на 54 г. Белучи отново е свободна. Докато бившият й съпруг Венсан Касел изживява прекрасна любов с Тина Кунаки, красивата брюнетка избра да приключи връзката си с Лефевр.

Свързано изображение

Моника и Лефевр обаче ще останат приятели.

„Връзката ни сега продължава по друг път, който е приятелски за цял живот. Разбира се, ще продължим да ходим заедно по изложби, ресторанти, но като приятели“, обещава секссимволът на 90-те години. Така, че е абсолютно възможно феновете да ги видят отново заедно.

Моника Белучи продължава да говори с добро за бившия си приятел. „Много добре се разбирахме. Той ме научи на толкова много неща. Това е човек, който има истинска артистична чувствителност”, казва актрисата от сериала “Ten Percent”.

От друга страна, не е ясно  дали Белучи вече е намерила нова любов. На въпроса за темата тя просто отговаря: “Без коментар”. И все пак, с такъв сексапил, италианският модел едва ли ще остане свободна дълго време…