Must Have: Време е за пуловери!

autumn swet

Лятото отмина, циганското лято също си отива, а есенните листа започват да се ронят от дърветата. Време е да помислим и за по-хладната част от есента, с нейните студени сутрини и усойни вечери.
Комфорта и топлината, която ни дава пуловерът го прави в любим на мъже и на жени.

chanel1

Пуловерите и плетените жилетки не винаги са били така актуални (особено, когато баба ви току-що е захвърлила шишовете за плетене и ви кара да ги носите).  Историята на пуловера в модата обаче започва в началото на 20-ти век, поставен на Подиума от френската дизайнерка Коко Шанел.  Тя включва в своята колекция съчетания на плетена жилетка с пола, пуловери от фино плетиво в комбинация с панталон, както й плетени рокли, като добавя обемни украшения и ярки шалове.

autumn sw-2

Днес модата и тенденциите не може да съществуват без удобните и универсални пуловери и плетени жилетки, особено в периода, когато се сменят два сезона.

autumn sw 3

Съчетайте лесно с любимите ви дънки или панталони. Ние пък ви предлагаме любимите ни спортно-елегантни дънки с изхабен ефект от NEXT; боти до глезените от Arnaldo Toscani, които може да замените с обувки на високи токове в същия нюанс  или пък кецове.

b4 b1 b2b5 b7 b6