На гости на Дрю Баримор

Дрю Баримор е от актрисите, които всички обичат. Тя е талантлива, чаровна и има излъчване на същински ангел. Днес сме на гости на момичето с къдравата коса в прекрасния й дом в Монтесито.

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-2

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-3

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-4

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-5

Къщата на Дрю е класическа и не впечатлява с лукс и помпозни форми. Интериорът, който актрисата е избрала е семпъл и обикновен, но стилен и точно на място. Белият цвят е преобладаващ за цялата визия на този красив дом, както и натуралните дървесни тонове.

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-8

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-7

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-9

Просторният хол е преценен до най-малкия детайл. Детската стая е решена в зелен цвят, който придава свежест и успокоява сетивата. Това никак не ни учудва, защото прекрасната дъщеричка на Дрю Баримор се казва Олив, което в превод означава „маслинка“.

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-12

Drew-Barrymores-house-Olives-nursery

Drew-Barrymores-house-Montecito-CA-6

Красивите стаи съвсем не са най-интересното нещо, което тази къща притежава. Дългата веранда има страхотна гледка към планината, на която всеки би искал да се наслади. Представяме си дълги следобеди, в които съзерцаваме красивите цветове на планините и лекичко завиждаме на Дрю. А, вие може да се насладите и на други звездни къщи – тук.