Начини да скрием възрастта си

Ако се гордеете с възрастта си, но не искате да виждате промените видими за другите, трябва да коригирате имиджа си с помощта на прости техники за красота.

Блестящ грим

Много жени предпочитат да използват тонални инструменти с матова текстура, но това е безполезно – такива инструменти не скриват свързани с възрастта промени, а напротив, допринасят за факта, че дори малките бръчки по лицето са очевидни. Но блестящата текстура ще направи кожата визуално по-млада и по-еластична.Използването на коректор и маркер също ще бъде полезно – с възрастта кръговете под очите се увеличават и това ви дава по-уморен вид.

Небрежна прическа

Елегантните прически добавят възраст, но случайни и спокойни, напротив, помагат да изглеждат много по-млади. А пакет с хлабав направления или хлабав къдрици изглежда много по-предпочитан от strapped, високи прически.

Отвличане на вниманието от шията

Шия – основното място, което ще даде възрастта ви с главата. Ето защо не е необходимо да се привлича прекалено много внимание – и дори по-добре да се отклони. Можете да направите това с помощта на аксесоари – един шал ще скрие грозната увиснала кожа на шията ви, а слънчевите очила или светлите обеци ще привлекат цялото ви внимание към себе си.

Модерна прическа

С възрастта пигментацията на косата се губи и те изглеждат по-тъмни. Освен това техният брой също намалява. Можете да направите косата си по-дълбока и по-обемна, ако изпълнявате сложни оцветявания на косата си – балаяж, шатуш и др.

Използвайте крем за крака

Краката ти предават твоята възраст толкова добре, колкото и шията ти. За да се коригира ситуацията, си струва да се използва новост – крем BB-foot, който да скрие свързаните с възрастта промени и да направи краката да изглеждат по-стройни и кожата визуално по-гладка. И да, никой няма да знае, че преди това не си плавал на плажа.