Натали Портман муза на Dior Forever

Dior  инвестира значително много време и усилия в създаването на новата гама  флуиди на Dior Forever, която „осигурява дълготрайно задържане, повишено съвършенство и овлажняване.” За да популяризират гамата на фондацията, наемат холивудската актриса Натали Портман като лице на кампанията. Портман е включена в редица реклами за марката по-рано, а последната кампания на Dior Forever вижда нейната роля като  муза.

Текстурата на лъчезарната кожа на Портман е засилена с фондацията Dior Forever в кампанията и перфектно допълва нейния вид . Като описва новата гама от флуиди, Портман заявява, че „изразява своята личност, като дава свобода на въображението си”.  Звездата изброява фондацията като един от най-важните неща за грима и подчертава, че тя й позволява да има доверие в своя тен. 

Новата гама от фундаменти има два основни варианта на покритие. Dior Forever Matte има порести мъниста, които придават уникална текстура и имат матово покритие. Финалът намалява блясъка, като създава кадифена текстура. Колкото до Dior Forever Skin Glow, той има ослепителен прах, който улавя околната светлина и подобрява тонуса на кожата, като същевременно намалява блясъка.