Голямата уста на българския секс, Наталия Кобилкина, стана майка

Голямата уста на българската сексология стана майка (за първи път) на момченце.Щастливата психоложка не се забави с качването на малка ръчичка в социалните мрежи, с което съобщи благата вест на света.

”Най-щастливия ден в живота на мен и моя мъж и нашите семейства – поява на нашия син Филип.
Любими, благодаря за хиляди поздравления всички вас.
Всичко мина прекрасно с помощ на ангели и прекрасен екип от Болница Надежда.
Нашия красавец роден 3800 кг, 53 см малката рибка. Благодаря за вашата подкрепа. Пожелавам щасливи и здрави деца на всички семейства.”


Наталия Кобилкина е известна с това, че съвсем спокойно и открито говори за теми, които се приемат за срамно табу сред повечето българи. Голяма част от откровените й коментари по различни теми са мишена на остри подигравки.Едно нещо, обаче, не може да й бъде отречено – научила е много от мъжете. Сега нямаме търпение да станем свидетели на това, което ще я научи най-новият мъжки екземпляр в живота й, когото щедрата на физически ласки, Кобилкина, ще обгрижва.

Наталия не пропусна да благодари на хилядите си фенове и да сподели колко са щастливи с Такис.Преди време имаше спекулации, относно името на руско-гръцкия наследник, защото и двамата родители бяха категорични, че искат да изберат интернационално име, което не принадлежи на нито една от двете родови националности. Е, очевидно, с Филип са постигнали целта си.

Юнакът явно с е съобразил с лекарските прогнози, защото терминът на Наталия бе насрочен точно за 1-и март, а Филип избра да излезе ден-два преди насрочената дата – жив и здрав! Той проплака на 27 февруари 2019 година в МБАЛ „Надежда”.Според заявките, които даваше сексоложката в безкрайните си интервюта по време на бременността, очаквахме „шармантно” раждане на специално място, в класна болница в чужбина или пък вкъщи, като самата й сестра, защото Наталия до последно държеше да роди естествено.За съжаление съдбата и Филип са имали друг план за този момент и бебчо се обърна седалищно, което наложи изваждането му по-рано и то с операция.

Дата и часът са избрани специално от майката с помощта на астролози, затова кобилкиният наследник се пръкна на 27-ми в 16:50. Това му предвещава цветно и богато бъдеще.

 

А ние му го пожелаваме от сърце! Честито!Редактор: Марина Делева