Цветята на Orsay

Синьото небе, чистият въздух и първите цъфтящи цветя… ще ви накарат да викате “SPRING IS IN THE AIR!!!” Е, не e задължително да го крещите на английски. Спокойно може да е и на български. Важен е патосът в гласа и емоцията в душата.Новата колекция ORSAY е като нежен пролетен бриз на нови модни тенденции.
Първите лъчи на слънцето предизвикват желанието за живи модели и цветове.Дъговидни принтове, пастелни цветове и манго жълто – стилизацията в тези цветове е като вкусни хапки за ценителите на свежата вибрантна мода. Когато настроението ви желае по-приглушени нюанси, тогава деликатни рози, бежово сафари и маслинено зелено ще бъдат истинско удоволствие за сетивата.Небесният син блус в бизнес колекцията ще разчупи скучноватото ежедневие на работното място и ще гарантира неземен ефект.
В крайна сметка, модата понякога е най-добрият начин да се измъкнем от баналностите.Тренчът и денимът също са класики, на които можете да разчитате! Тази пролет те ще ви очароват с новите си лица и ще докажат, че тренчът не винаги трябва да означава палто, а денимът не трябва задължително да е син.Линията Poppy Romance е мястото, където можете да изразите себе си. Красивият цветен принт със сигурност ще ви очарова. Leo pattern колекцията на свой ред има своите царствени мотиви, които ще ви коронясат като кралица на градската джунгла.А какво да кажем за райето? Това е тенденция, която не може да бъде спряна. Трябва да си вземете своя ивична стилизация от колекцията на ORSAY и да я ползвате с максимално задоволство през дългия пролетен сезон с чиста съвест. 


 


 


Редактор: Марина Делева