С ухание на свежест и лекота – най-актуалните парфюми за пролетта

С настъпването на топлите дни гардероба ни не е единственото нещо, което има нужда от обновяване. Излишно е да ви казваме колко е важно да съобразите с настоящия сезон продуктите за коса и кожа, които използвате. През пролетта и лятото за препоръчване са леките текстури, които обаче да предпазват от слънцето и да освежават. От опит знаем, че същото се отнася и за грима. В този ред на мисли, любимият парфюм, който сте използвали през зимата, пак подлежи на промяна.

best-inexpensive-perfumes-that-fit-your-budget

По-тежките и наситени аромати са по-подходящи за студените месеци, защото лъхат на уют и топлина. През топлите дни обаче винаги е за препоръчване да преминете към леките и свежи ухания, с основни цветни нотки, които напомнят за нежния морски бриз или безкрайните зелени полета и градини. Нашият съвет е да заложите на високото качество, защото това е от особена важност през лятото. Инвестирайте в аромат, който знаете, че ще бъде дълготраен и наситен през целия ден, защото е важно парфюма ви да не изветрее след първия час от нанасянето му. Любимите ни модни къщи и брандове като Gucci, Chanel, Givenchy, Georgio Armani, Chloè, Nina Ricci, Kenzo и още много други имат утвърдено име в производството на актуални аромати, които доминират дамските предпочитания по целия свят.

Инвестицията на по-голяма сума пари във висококачествени парфюм е напълно оправдана. При луксозните аромати впръскването на малко количество е достатъчно за дълготрайни резултати като по този начин използването им ще бъде икономично. Освен това страхотния онлайн магазин FashionUp.bg предлага тези дизайнерски произведения на изкуството на страхотни цени. За това не се колебайте да избере любимия си аромат, който да бъде ваш верен спътник през цялото лято.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

ELNW_38198_extraELNW_5763_extraELNW_44471_extraELNW_49087_extraELNW_37665_extraelnw_57675_extraELNW_26408_extraelnw_58682_extraelnw_56906_extra