Стил и елегантност в офиса и на път

Може да се окаже изненадващо трудно да намерите точната работна чанта, която да балансира разходите, дизайна и функционалността. Благодарение на брандове като Riva Style, които полагат големи усилия и много време, за да създадат точния продукт, който да събере в себе си горните три показатели, вие можете да се радвате на дизайнерски решения за по-изчистения работен дрескод.RivaStyle.bg стартираха с високо вдигната летва и до сега успяват да я надскочат с всеки нов продукт. Техните чанти са изработени от най-висококачествените материали. Обагрени са в красиви цветове, но характеристиката, с която са най-известни, е необичайно перфектната кожена изработка.


КУПИ дамско бизнес куфарче


За забързаното ежедневие, в което живеем, стана наложително да се обличаме така че да можем да комбинираме няколко дейности в един тоалет. Същото важи и за аксесоарите, които подбираме.На всички ни е известно, че най-важният аксесоар за една работеща, съвременна, модерна жена е точно дамската чанта. Обикновено тя е олицетворение на хаоса, но всичко, което се завърта във вихрушката от неща вътре е абсолютно необходимо и използваемо.


КУПИ дамска бизнес чанта


Точно затова трябва старателно да помислим каква чанта да изберем, че да може да побере всичко необходимо и да изглежда красиво, докато я носим. Нещата, с които е редно да се съобразим и да предвидим са сигурност за лаптопа ни, място за дрехите за фитнес или поне за маратонките, бутилка с вода, портфейл, тефтер, като в същото време чантата трябва да е удобна за носене, независимо дали на ръка или преметната през рамо.„Торбата”, която си изберете трябва да притежава всичко необходимо, в случай, че ви се наложи да пътувате често или пък се налага веднага след летището да отидете в офиса или на среща, а отбиването в хотелската стая или у дома не е опция.


КУПИ дамска бизнес чанта за лаптоп


Гъвкавост на дизайна и цвета, висококачествени материали и компактен дизайн. Нужен ви е модел, който да събира в себе си тези характеристики, за да подобри пет от седемте дни на седмицата.


Като цяло, наистина е доста трудно да се намери стилна, достъпна, смарт работна чанта.Всеки аспект на вашето облекло е важен и това включва всичко от аксесоарите и обувките до чантата на вашия лаптоп. Когато става въпрос за носене на електроника със стил, подбрахме за вас няколко опции, които да се погрижат за вашите лични предпочитания.


Един универсален вариант е модел на класическа чанта с множество джобове и подвижна презрамка, която да можете да носите като куфарче.

КУПИ дамска бизнес чанта с много джобовеДруго добро решение са модерните и функционални раници за лаптоп, които се оказват нов, модерен начин да бъдете стилни и елегантни в ежедневната си работна рутина.

КУПИ дамска бизнес раница за лаптоп


Най-добрата работна чанта или чанта за пътуване трябва да представлява всичко в едно. Не прекалено скучна, достатъчно просторна, за да се премятат спокойно, както маратонките, така и 17-инчовият ви лаптоп, и да има допълнителни джобове за съхранение на писалки, гримове, парфюм и всичко, което ви е необходимо, за да се чувствате спокойни и сигурни през целия ден.


КУПИ луксозна дамска бизнес раница за лаптоп


 

Редактор: Марина Делева