Топ 5 мъжки аромата

Едно от най – важните неща за мъжа е това как той ухае. Те искат да ухаят на стил и класа, да покажат своят мъжественост. Затова ние сме избралите топ 5 мъжки парфюма, които допринасят ефекта, който мъжете изискват.

5. Hugo by Hugo Boss

Този аромат е лансират през 1995 година и е вдъхновен от Х-поколението. Изпълнен е с ухание, което носи усещане за дълбоки гъсти гори, северен въздух и вълни, които се разбиват в скалите на морето. Няма мъж, който да остане безразличен към този върховен аромат – или ще се влюбите в него, или ще го намразите. Основните му нотки са кедър, борови иглички, жасмин, зелена ябълка, градинска мента, цветчета от карамфил, градински чай и лавандула.

4. Calvin Klein Euphoria Men Intense

Най-добрият мъжки парфюм на Calvin Klein произлиза от аромата Calvin Klein Euphoria, но в сравнение с него е по-тъмен, по-ориенталски и по-загадъчен. Ароматът излъчва младост и зрялост, споена с благородна мъжественост, която успява да направи от всекиго съвършен джентълмен. Основните тонове на кедър, смирна, пачули и ветивер предоставят истинската опияняваща атмосфера на забранените потайности.

 

3. Acqua Di Gio  Armani

Представен е през 1996 година. Този парфюм води началото на мъжките аромати от Армани. Acqua Di Gio е лек и елегантен аромат за мъже с леки цитрусови нотки. Това са връхните нотки,  последвани от водни нотки. Ароматът завършва плавно с нотки на гори от дъбов мъх, атлас и кехлибар.

2. Azzaro Chrome  Azzaro  

Създаден е от Louis Azzaro през 1996 като аромат, който напомня на влажни тревни площи и овощни дървета. Допълнен е с иланг-иланг, жасмин и ирис, гарниран с плодове, алдехиди и гардении. Той е с мъжествен аромат, който е дълготраен и освежаващ.

1. Angel Thierre Mugler

Този мъжки парфюм е най- търсен и най- продаван. Произведен е през 1996г. Парфюмът  ANGEL е с много силен и траен аромат, той си остава верен на своите почитатели. Нотките, ориенталски и чувствени, съблазняват с аромата си, който се носи навсякъде около вас. Критиците казват, че ANGEL е най-добрия парфюм досега и все още няма конкуренти. В аромата връхните нотки са пъпеш, кокос, мандарини, кайсия, жасмин, бергамот, захарен памук.