Новият мъжки аромат Trussardi Riflesso е вече тук!

21903608_10155595377227988_800125570_n

Това е поглед към егото, самоанализ и ретроспекция на паметта. Trussardi Riflesso, новият мъжки аромат от Trussardi Parfums, е съзнателно изследване на неоткрити територии, изучаващи чувството за съвременност, анализирайки възможностите на традицията. Ароматът представлява път за откриване на съвременния свят чрез наследството на марката.

Създаден за мъжа, който никога не почива на лаврите си и трансформира движението и скоростта в позитивна енергия и оптимистично отношение, Trussardi Riflesso е израз на действието, което възнаграждава постигнатите от проактивния мъж резултати, целта, която определя екзистенциалното желание да насочи живота си в посоката, която избира.

MS_04_20161216_17_Trussardi_00442 1

Trussardi Riflesso улавя душата на човек, чиято ценностна гама е изградена с думите и настроенията на модерността, традицията, семейството, работата, качеството и сложното чувство за живот, което му придава естественото отношение и елегантността.

С дървесните си и ориенталски нотки на бергамот, розов грейпфрут и зелена ябълка, Trussardi Riflesso разказва историята за живота на човек, който счита спорта за начин на живот. Това не е състезание, а израз на самоувереност, идващи от необходимото съжителство с естествена елегантност, изразена в нотките от здравец, листа от виолетка и лавандула. Традицията е изразена в ароматни елементи добити от италианска кожа, ветивер и зърна от тонка.

MS_03_20161216_17_Trussardi_00361cr

АРОМАТЪТ

 

Създаден от Veronique Nyberg, Trussardi Riflesso e резултат  от съчетаването на конрастни елементи.

Дървесно-ориенталското аромантно семейство на Trussardi Riflesso описва мъжкия свят, който съчетава активни елементи на спорта с изтънчени елементи на непринудена естествена елегантност.

 

Динамичните и енергични ВРЪХНИ НОТКИ провокират една нова философия за СПОРТ и ДЕЙСТВИЕ, трансформирайки ги от състезание в начин на живот. Бергамот, розов грейпфрут и свеж оттенък на зелена ябълка създават цитрусов италиански коктейл с жизнени нотки на конценрирана чиста свежест.

Флоралните, СЪРЦЕВИДНИ НОТКИ са символ на максимален израз на СПОНТАННА ИТАЛароматични ИАНСКА ЕЛЕГАНТНОСТ. Здравец, листа от виолетки и екстракт от цвят лавандула добавят дълготрайна папратовидна нотка.

БАЗОВИТЕ НОТКИ връщат към корените и традицията и символизират квинтесенцията на ценностите на Trussardi. Тези ароматни елементи добити от италианска кожа, ветивер и зърна тонка от една комфортна и удволетворяваща топла есенция напомнят за харизматичната, мъжка чувственост на италианската култура.

 

ВРЪХНИ НОТКИ

Бергамот, розов грейпфрут, зелена ябълка

 

СЪРЦЕВИДНИ НОТКИ

Здравец, листа от виолетка, лавандулов цвят

 

БАЗОВИ НОТКИ

Италианска кожа, есенция ветивер, зърна от тонка

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: Дървесно-ориенталско

 

Дизайнер: Véronique Nyberg

 

ФЛАКОНЪТ

21912706_10155595376397988_93054144_n 

Дизайнерът Carlo Colombo, в сътрудничцество с Gaia Trussardi, разработва яркият и прозрачен,  елегантен и изтънчен флакон с емблематичен силует,  съдържащ ароматът в неговия ергономичен, мъжки обем. Известен с иновативния си стил, Colombo проектира флакона и капачката, така, че да са израз едновремено на традиция и иновация, характеризиращи аромата. Оребрената повърхност на стъкления флакон напомня на радиторна решетка в кола: силен и мъжествен елемент, който се допълва от визията на капачката, наподобяваща въртящия се волан на кола. Резултатът е емблематичен продукт с едновременно винтидж и модерен вид, който е уникален заради комбинацията на стилове.

 

MS_02_20161216_17_Trussardi_00312

 

ОПАКОВКАТА

 

Наподабяваща метал, луксозната и осезаема опаковка на Trussardi Riflesso е идеалния външен вид за посланието на аромата и флакона. Благодарение на уникалния и оригинален вид, тя се откроява и привлича внимание. От вътрешната страна кутията не е неутрална, присъства оригиналния мотив–лого, запазен знак на модна къща Trussardi.